Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor maart

In maart zal Juno of de verpersoonlijking van Juno zijn of haar uiterste best doen om jou te vangen met woorden.

Er kan iemand in je leven verschijnen die de geheime taal spreekt die jou in vuur en vlam zet. Woorden die het beest in jou los maken en je laten kronkelen van verlangen. Misschien wist je niet dat woorden zoveel impact kunnen hebben. Dat ze met de snelheid van het geluid van je oren naar je bekken kunnen reizen. Mocht er een moment zijn om dat te ontdekken dan is het in maart. Er is wel een kleine valkuil. Het is niet gezegd dat die woorden gemeend zijn. Misschien is de persoon die ze uitspreekt gewoon heel goed in het bespelen van anderen. Misschien heeft diegene wel een dubbele agenda. Met Juno is van alles mogelijk. Daarom is het belangrijk je tijd te nemen. Wacht met het openen van je huis en je hart. Als later in de maand Saturnus meedoet, zal je precies weten wat je aan de ander hebt. Of je aankunt op zijn of haar woorden. Dan kun je beter inschatten of je samen een toekomst hebt, of dat het alleen leuk was zolang het duurde.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart
Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart