Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor maart

Juno heeft voor jou een zintuigelijk festival voorbereid.

Je komt oren, neus (reuk) en ogen tekort als de liefde je leven komt opvrolijken. Prachtige muziek, oogstrelende beelden en een geur die je rechtstreeks naar de hemel voert…

Ook als je beseft dat deze affaire niet voor eeuwig kan zijn, ook als je voelt dat dit een zinsbegoocheling is, een fata morgana, dan kun je jezelf niet beheersen.

De Steenbok in jou protesteert natuurlijk. Want zo hoort het niet, je wilt niet dat de ander je kwetsbaarheid ziet of – erger nog- je pijn doet. Maar het krachtenveld is te sterk. Je bent niet opgewassen tegen een spannende vreemdeling. Of tegen je vertrouwde partner, die ineens lijkt te weten hoe hij of zij jou kan raken.

Je hoeft niet bang te zijn. Hoe sterk gevoelens ook zijn, als je ze accepteert, als je ze de ruimte geeft, zijn ze net water dat over jouw vruchtbare aarde spoelt en alles laat groeien. Vertrouw erop dat jij dit kunt en dat het goed voor je is. Het moment dat Saturnus je uit je droom laat ontwaken, komt snel genoeg. Dus geniet zolang het kan en mag.


Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart
Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart