Boogschutter? In januari kunnen er verrassingen op je afkomen

Boogschutter? In januari kunnen er verrassingen op je afkomen Boogschutter? In januari kunnen er verrassingen op je afkomen Boogschutter? In januari kunnen er verrassingen op je afkomen

Niet alle Boogschutters zijn werkzaam in een vak dat met communicatie te maken heeft, maar mochten ze die wens hebben, dan is januari de maand om te solliciteren voor zo’n functie.

Saturnus helpt je namelijk meester te worden op het gebied van communicatie, het woord, lesgeven, onderwijs of journalistiek.

Je autoriteit zit in de inhoud

Je krijgt te maken met de energie van Uranus die probeert om je inzet te ondermijnen. Dat doet Uranus vooral door kleine praktische verrassingen op je af te sturen. Dat er ineens een telefoon kapot gaat die je moet laten repareren en dat je dan onbereikbaar bent voor een sollicitatie. Of dat je een papier nodig hebt dat je nergens kunt vinden. Van die kleine alledaagse ergernissen, waardoor je dreigt de grote lijn uit het oog te verliezen. Probeer om je te focussen op je prioriteiten. Kan zo’n klein probleem tot morgen wachten? Nou, dan laat je het liggen. Sowieso zal je in gesprekken merken dat anderen proberen om jou af te brengen van de lijn van je betoog. Terwijl je toch echt belangrijke dingen te zeggen hebt. Breng geduldig het gesprek terug op het onderwerp. Probeer niet om anderen te overtuigen met ‘gezag’ of arrogantie. Je autoriteit zit hem in de inhoud, niet in de vorm.


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit is jouw levensmissie volgens je sterrenbeeld.

Volgend artikel
Maagd, jij kunt de puntjes op de ‘i’ zetten deze maand
Maagd, jij kunt de puntjes op de ‘i’ zetten deze maand