Maagd, jij kunt de puntjes op de ‘i’ zetten deze maand

Maagd, jij kunt de puntjes op de ‘i’ zetten deze maand Maagd, jij kunt de puntjes op de ‘i’ zetten deze maand Maagd, jij kunt de puntjes op de ‘i’ zetten deze maand

Tot 18 januari is er een vierkant tussen Uranus (vrijheid, de massa) en Saturnus (regels, controle, autoriteit) actief. Het geeft je misschien het gevoel dat de rem erop zit. Toch daagt het je ook uit, want ‘in de beperking toont zich de meester’. Ontdek op welk gebied jij meesterschap toont door je innerlijke rebel te beteugelen.

On top of things

Saturnus helpt jou om meesterschap te bereiken tot in de fijne details van je werk, tot in de finesses. Je voelt je helemaal on top of things, als alle puntjes op de ‘i’ zijn gezet en alles is geworden zoals je wilde. De uitdaging is daarbij dat je omgeving als een stoorzender werkt. Voortdurend hebben zij mooie ideeën over hoe alles beter zou kunnen of moeten, die ze dan met jou delen. Helaas komen die bij jou binnen als kritiek. Irritant misschien, maar je zult toch een modus moeten zien te vinden waarin je op je eigen kwaliteiten vertrouwt en je niet langer je koers kwijtraakt door je omgeving.

Rust, reinheid en regelmaat

Wat enorm kan helpen is een goed fundament, lichamelijk gezien. Dat wil zeggen: rust, reinheid en regelmaat. Dus op tijd naar bed en pas aan de start verschijnen als je uitgerust bent. Kies alles wat je in je mond stopt met zorg. Zie je zelf maar als een formule 1 auto waar je alleen de allerbeste brandstof in mag stoppen. En natuurlijk heb je de discipline om elke dag buiten een eind te wandelen. Ook al zal je veel moeten improviseren om dit voor elkaar te krijgen, je kunt het, het lukt je.


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit is jouw levensmissie volgens je sterrenbeeld.

Volgend artikel
Steenbok? Januari is de maand om je op jezelf te focussen
Steenbok? Januari is de maand om je op jezelf te focussen