Steenbok? Januari is de maand om je op jezelf te focussen

Steenbok? Januari is de maand om je op jezelf te focussen Steenbok? Januari is de maand om je op jezelf te focussen Steenbok? Januari is de maand om je op jezelf te focussen

Als Steenbok ben je van nature een meester in alles wat Saturnus van je vraagt. Vooral op financieel gebied, heeft zelfs de armste Steenbok een soort genialiteit. Maar tegen sommige verrassingen van het leven is geen zuinigheid of spaarpot opgewassen. En die verrassingen staan in januari ongetwijfeld op je stoep.

Dan is het de kunst het hoofd koel te houden en te vertrouwen op jouw eindeloze kwaliteit om met geld om te gaan, hard te werken en financiële problemen op te lossen. Soms moet dat misschien uit je tenen komen, vooral als de ene rekening nog niet is betaald en de andere alweer in je brievenbus ligt. Dan kun je er moedeloos van worden. Maar blijf vertrouwen houden. En wees niet te trots om om hulp te vragen. Maar probeer je wel op jezelf te focussen. Vrienden met leuke plannen en ideeën kunnen je verleiden toch teveel geld uit te geven, of om leuke dingen te gaan doen terwijl je eigenlijk moest werken. Misschien vinden ze jou te serieus en vind je dat moeilijk. Maar aan het eind van de maand ben jij weer heer en meester over je portemonnee. Dan voelt het veel beter om iets leuks te doen.


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit is jouw levensmissie volgens je sterrenbeeld.

Volgend artikel
Waterman? In januari kan je zelfvertrouwen een boost krijgen
Waterman? In januari kan je zelfvertrouwen een boost krijgen