Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor februari

Met Jupiter in verbinding met Uranus in de zone van huis en haard, kan er in de huiselijke situatie iets fijns gebeuren dat je niet aan hebt zien komen.

Misschien ga je samenwonen met een vriend of vriendin. Misschien doet iemand een beroep op je en stel jij je huis open voor diegene. Het kan ook iets te maken hebben met werkzaamheden, bijvoorbeeld dat iemand werkruimte nodig heeft, een atelier of een oefenruimte en jij kunt die aanbieden.

Het leuke is dat je daarmee de deur openzet voor nieuwe energie en nieuwe ervaringen, die jou rijker en gelukkiger maken.

Praktische aanpassingen

Het kan ook zijn dat je gaat samenwonen met je geliefde. Dat gebeurt dan zonder dat jullie er lang over na hoeven denken, van het ene op het andere moment. Misschien vanwege een klein praktisch probleem, waarvoor samenwonen een oplossing is. Deze verandering vraagt wel wat praktische aanpassingen van je (kasten in of uitruimen?), maar het gevoel van samen-thuis dat je ervoor in de plaats krijgt, kon voor jou weleens verrassend fijn zijn. Opeens ben je waarschijnlijk helemaal niet bang meer om je vrijheid te verliezen, wat voor Boogschutter meestal toch wel een dingetje is.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari
Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari