Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor februari

Jupiter en Uranus maken zich sterk om jou een verrassing te bezorgen die ligt op het gebied van communicatie en liefde.

Om jouw kans niet te verspelen zou je je in kunnen schrijven op elke denkbare datingsite, nationaal en internationaal. Maar dat hoeft niet. De message of love weet jou toch wel te bereiken. Zelfs als jij je telefoon zou weggooien en jezelf  zou terugtrekken op een onbewoond eiland. Dan ligt daar toch ineens die flessenpost met een mooie liefdesbrief.

Jupiter en Uranus

Misschien is het toeval dat het binnenkort ook Valentijnsdag is, maar toeval bestaat niet. De kwestie is natuurlijk wat je met deze verrassing kunt. Is dit het begin van een romantische verliefdheid? Dat zou zomaar kunnen. Jupiter helpt je om de hoop en het vertrouwen uit te spreken naar de ander. Dat kan al genoeg zijn om het wederzijdse vuur aan te wakkeren.

Met Uranus in het spel zou het ook kunnen dat een vriendschap transformeert naar liefde. Daarbij is het dan heel erg belangrijk dat jullie cultuur, normen en waarden delen. Daaruit ontstaat een gezamenlijke basis, waar je steeds op terug kunt vallen, ook als Jupiter en Uranus zich weer terugtrekken.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari
Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari