Terug naar overzicht

Schorpioen? Maak je op voor verrassende fase in de liefde

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Schorpioen? Maak je op voor verrassende fase in de liefde

Uranus wil graag dat je eens kijkt naar de vorm die je relatie heeft. Je kunt, ondanks je intense emoties, op het gebied van relaties ook een enorme vrijdenker zijn. In februari is het tijd op daar iets mee te doen.

Communicatie is de sleutel

Door het gesprek aan te gaan met je partner kun je verrassende ontdekkingen doen. Misschien is er bij beiden behoefte aan meer ruimte, misschien zijn de gevoelens aan het veranderen, misschien ben je momenteel meer friends dan lovers. Heel misschien ontstaat zelfs de mogelijkheid om gevoelens voor anderen te koesteren zonder dat dit het einde van de relatie betekent. Uranus is een vreemde snuiter als het op relaties aankomt, en daardoor kan hij je versteld doen staan over je partner en over jezelf. Misschien is er zelfs geen sprake van jaloezie, wat voor Schorpioen nu misschien nog onvoorstelbaar is.

Vrije denker

Besef dat relaties – net als alles in het leven – continu in beweging zijn. Zo’n nieuwe fase hoeft helemaal geen bedreiging te zijn, als je maar met elkaar blijft praten en bereid bent om mee te bewegen met je partner. Openheid voor alles. Ben je single, dan kom je tot inspirerende ontmoetingen, die een grote belofte lijken in te houden, maar het resultaat is eerder een bijzondere vriendschap dan een nieuwe relatie.

Meer lezen, Schorpioen?

Door anderen gelezen