Terug naar overzicht

Nieuwe maan in Waterman, wat een opluchting

Categorie
Nieuwe maan in Waterman, wat een opluchting

Vanavond (4 februari 2019) staat om 10 uur ’s avonds de nieuwe maan in Waterman. Een enorme opluchting na de confronterende energie van de maansverduistering in januari.

Nieuwe maan is de tijd om zaadjes te planten voor de toekomst, om krachtige intenties te zetten. Wat wil je veranderen in je leven? Wat wil je manifesteren? Neem een besluit en vestig je aandacht erop, want met de innoverende energie van Waterman staat het Universum achter je.

Omarm jezelf

Deze nieuwe maan moedigt je aan om naar jezelf te luisteren, om zacht voor jezelf te zijn, om de status quo los te laten en jezelf volledig te omarmen. Hij vraagt je om op te staan, om je plek in te nemen en je licht te laten schijnen. Om jouw waarheid te gaan leven, hoe ongebruikelijk die waarheid ook mag zijn. Want alleen als jij jouw unieke energie laat stralen, kun je dat in de wereld veranderen wat jij zo graag anders wilt zien.

Inderdaad, de nieuwe maan in Watermaan moedigt je aan om uit je comfortzone te stappen en je leven naar het volgende level te tillen. Om je kroon te pakken, op te zetten en plaats te nemen op jouw troon. Om aan de wereld te laten zien wie jij bent, met een open hart en op geest.

Gewoonten doorbreken

Dankzij deze positieve invloed is dit ook het moment waarop jij slechte gewoonten makkelijker los kunt laten en kunt transformeren in positieve acties. Door jezelf lief te hebben en jezelf te accepteren zoals je bent, hoef je niet meer te vluchten in verslavingen. Integendeel, je geeft jezelf de kans om al je krachten en mogelijkheden te ontdekken.

Droomleven

Ja, het is mogelijk om jouw droomleven te manifesteren. Maar het begint met weten hoe dat droomleven er uitziet. Met besluiten dat je niet voor minder kiest dan dat droomleven en er volledig voor te zijn. Deze nieuwe maan breng jij in kaart hoe jouw droomleven er uitziet. Welke aspecten daarvan je dit jaar wilt manifesteren. En weet je dat het universum jou bijstaat in alle acties die jij neemt om jouw droomleven werkelijkheid te maken.

Vertrouw. Focus. Ben dankbaar voor alles wat je hebt. Wees liefdevol naar jezelf. En neem actie om je doelen te manifesteren. Dan geef je het universum de kans je tegemoet te komen en ga je groeien, bloeien en stralen.

Meer lezen?

Door anderen gelezen