Vuur, aarde, lucht of water: welk element heb jij op dit moment nodig?

Vuur, aarde, lucht of water: welk element heb jij op dit moment nodig? Vuur, aarde, lucht of water: welk element heb jij op dit moment nodig? Vuur, aarde, lucht of water: welk element heb jij op dit moment nodig?

In de astrologie spelen de vier elementen vuur, aarde, lucht en water een belangrijke rol in het duiden van je horoscoop en daarmee je persoonlijkheid. Het zijn vier verschillende manieren waarop mensen naar de wereld kijken, zich gedragen en energie uitstralen.

Het element dat bij je sterrenbeeld hoort, geeft informatie over je ego en identiteit, over hoe jij in elkaar zit. Herken je je niet helemaal in het element? Dat kan! Een horoscoop vertelt iets over alle planeetstanden en mochten een paar planeten bijvoorbeeld in een ander element staan, dan kun je daar invloeden van meekrijgen. Belangrijk om mee te nemen is dat het totaalplaatje, de uiteindelijke verdeling en samenhang van de verschillende elementen, je persoonlijkheid bepalen.

Met deze test ontdek je aan welk element – of het nu wel of niet je eigen element is – je op dit moment het meeste behoefte hebt. Dit kan je op allerlei vlakken ondersteunen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Volgend artikel
Benieuwd naar je missie? Dit vertellen maansknopen over je karakter
Benieuwd naar je missie? Dit vertellen maansknopen over je karakter