Terug naar overzicht

Goed nieuws voor Kreeft: in september kom je met grootse ideeën

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Goed nieuws voor Kreeft: in september kom je met grootse ideeën

De goden hebben voor in september een nachtelijke boodschap voor de Kreeft. Tijdens de slaap komen er grootse ideeën tot je, ideeën die de wereld kunnen veranderen. Jouw wereld, maar ook de wereld om je heen.

Een prachtig plan, misschien iets met politieke strekking. En waarschijnlijk is het nog bruikbaar ook. Misschien zie je jezelf niet zo als een wereldverbeteraar en zie je niet hoe je met zo’n idee aan de gang zou moeten gaan. Dat hoeft ook niet. Maar besef dat dit idee jou wordt ingegeven door een hogere energie.

Positieve veranderingen

Het bijzondere van dergelijke boodschappen is dat je ze kunt doorgeven als een lichtende fakkel. Aan een sociale beweging bijvoorbeeld of aan een goede vriendin of een kamerlid. Je kunt ook een ingezonden stuk voor de krant schrijven. Vraag je niet af of het goed genoeg is. Je hoeft het niet te perfectioneren, als je het maar de wereld instuurt.

Positieve veranderingen komen tot stand omdat een goed idee ergens wordt geboren en niet als wees wordt achtergelaten, maar wordt geadopteerd. Door de inbreng van veel mensen rijpt het tot een volwassen idee. Je zult trots zijn als je over enige tijd merkt dat jouw idee een plek heeft gevonden in de wereld.

Meer lezen?

Door anderen gelezen