Leeuw? Er komen diep, verborgen gevoelens van liefde (of woede) naar boven

Leeuw? Er komen diep, verborgen gevoelens van liefde (of woede) naar boven Leeuw? Er komen diep, verborgen gevoelens van liefde (of woede) naar boven Leeuw? Er komen diep, verborgen gevoelens van liefde (of woede) naar boven

Beste Leeuw, we hebben allemaal weleens zo’n intense droom vol geweld of erotiek, zo’n droom waaruit je ontwaakt en die nog de hele dag je stemming bepaalt. Misschien verschijnt er voor jou een ex en reken je af met alles waar je boos over bent geweest tijdens de relatie.

Misschien vermoord je hem (of haar) zelfs in je droom. Krachtig, overrompelend en confronterend. Dat is het soort dromen die Neptunus voor jou in petto heeft. Dromen die je in contact brengen met diepe, verborgen gevoelens van liefde of woede.

Verwerkingsdromen

Dat soort dromen is er niet alleen om die gevoelens op te rakelen, ze zijn er ook om je te helpen de pijn, woede of verdriet te verwerken en daarom heten ze ook wel verwerkingsdromen. Vooral als zo’n droom zich een aantal keren herhaalt, ben je druk bezig met dat proces. Vaak komt er dan ook een moment van inzicht en het gevoel vrij te zijn. Je hebt het vaak genoeg doorvoeld, nu kun je verder.

Vertrouw 200 procent op dit innerlijke proces en maak je geen zorgen omdat je ‘er nog steeds niet overheen bent’. Je groeit continu en aan het einde van september ben je dankzij je nachtelijke droomleven, weer een stuk verder.

Meer lezen?

  • Deze edelstenen halen het beste in je naar boven – op basis van je sterrenbeeld
  • Nooit meer iets van Happinez missen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
Volgend artikel
In september verlangt Maagd naar meer liefde (ook als je een relatie hebt)
In september verlangt Maagd naar meer liefde (ook als je een relatie hebt)