In september verlangt Maagd naar meer liefde (ook als je een relatie hebt)

In september verlangt Maagd naar meer liefde (ook als je een relatie hebt) In september verlangt Maagd naar meer liefde (ook als je een relatie hebt) In september verlangt Maagd naar meer liefde (ook als je een relatie hebt)

Maagd, jouw september-dromen beperken zich niet tot de nacht alleen, maar komen ook overdag. Dan zijn het meer fantasieën. Ze hebben een gemeenschappelijk thema: de liefde.

Misschien is het veelvuldig fantaseren over een partner simpelweg een expressie van je enorme hunkering naar liefde. Als je al een partner hebt is het goed om je af te vragen waarom zijn (of haar) liefde niet bevredigend is.

Ongenoegen of tekort

Ben je in de liefde een holle Bolle Gijs die nooit genoeg heeft? Of doet de ander jou daadwerkelijk tekort? Ontdekken hoe het zit begint met een gesprek met jezelf, eventueel gevolgd door een gesprek met je partner.

Ben je single, dan lijkt het misschien logisch dat je naar liefde verlangt en toch is het dat niet. Volgens de Boeddha zijn onze verlangens de oorzaak van ons lijden. Je denkt misschien: als ik een partner heb, zal ik gelukkig zijn. Dat is niet waar, maar je kunt jezelf heel lang die lekkere wortel voorhouden met het idee dat je nu niet happy bent, omdat je geen partner hebt (of omdat je partner niet voldoet aan al je verlangens).

De kunst is dat je vrede sluit met je huidige partner met diens gebreken of met je solitaire bestaan.

Meer lezen?

Volgend artikel
Weegschaal? Deze maand word je geconfronteerd met je onzekerheden
Weegschaal? Deze maand word je geconfronteerd met je onzekerheden