Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor februari

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor februari Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor februari Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor februari

Met Uranus in de zone van vriendschap en Jupiter in die van studie en verre reizen, profiteer jij maximaal van de verrassingen die deze planeten voor iedereen in petto hebben.

Dit zijn namelijk de zones waar ze zich het meest thuis voelen. Op een of andere manier ben jij hun lieveling en overkomt je de ene prettige suprise na de andere.

Dat merk je misschien financieel, maar dat merk je vooral omdat er continu een engeltje op je schouder zit, die jou lijkt te beschermen. Zelfs als er iets gebeurt dat heel verkeerd had kunnen aflopen, komt het toch goed, als door een wonder.

Misschien wel de leukste maand van het jaar

Verder is dit een fijne maand om nieuwe mensen te ontmoeten. Je hoeft het lot absoluut niet te helpen, want het gaat allemaal vanzelf. Maar mocht je op reis gaan, dan merk je dat je onderweg en ver van huis continu leuke situaties en mensen tegenkomt. Daar kan zelfs een life changing event tussen zitten. Iets dat jou inspireert om een spannende afslag te nemen bij het vormgeven van je toekomst. Het zou weleens een van de leukste maanden van het jaar kunnen worden. Jij hoeft alleen maar te vertrouwen op je gunstige gesternte. Letterlijk.


Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor februari
Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor februari