Ram, dit is je maandhoroscoop voor maart

Ram, dit is je maandhoroscoop voor maart Ram, dit is je maandhoroscoop voor maart Ram, dit is je maandhoroscoop voor maart

Met Juno in Waterman pik jij al snel de vrije, blije energie op die daarbij hoort.

Misschien stel je jezelf open voor een avontuur met iemand waar je normaal je vingers niet aan zou durven branden. Het zou kunnen gaan om iemand uit je vriendenkring en je bent bang dat het jullie vriendschap zal verstoren. Maar soms neemt je instinct het over en in maart kan dat gebeuren. Juno in Waterman vindt het spannend om de grenzen over te gaan. En dat wat eigenlijk niet mag juist op te zoeken. Verboden vruchten kunnen heerlijke momenten opleveren, passend bij een nieuwe lente, een nieuw geluid. Maar gaandeweg, als Juno contact maakt met Saturnus, blijkt toch dat er een barricade opgeworpen wordt. Door de situatie of door je geliefde of door een ander, die betrokken raakt bij de ‘magische’ driehoek. Er zit iets in zo’n avontuur waardoor je tegen grenzen aanloopt. Een onmogelijkheid. Dat maakt de passie die je dankzij Juno voelt – extra intens. Dat hevige verlangen, omdat je weet dat je nooit zult krijgen wat je zo graag zou willen. Daarom zit er niets anders op dan het koesteren van het moment en vrede te sluiten met de toekomst.  


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lente begint weer, wat voor seizoenstype ben jij?
Lente begint weer, wat voor seizoenstype ben jij?