Maagd: luister goed naar je intuïtie deze maand

Maagd: luister goed naar je intuïtie deze maand Maagd: luister goed naar je intuïtie deze maand Maagd: luister goed naar je intuïtie deze maand

De zon staat in november in het teken Schorpioen en krijgt versterking van zowel Mars als Mercurius, omdat deze planeten ook bijna de hele maand in het teken Schorpioen staan. Met Mercurius in Schorpioen worden jouw scherpzinnigheid en speurzin geactiveerd.

Je zou deze maand zo maar eens obsessief kunnen gaan werken aan een nieuw project, waarin je dit soort kwaliteiten goed kunt gebruiken. Maar ook als ze in je werk geen rol spelen, dan vind je daarbuiten wel iets waarmee je je fanatiek kunt bezighouden en waarmee je kunt laten zien hoe goed je bent in het oplossen van raadsels en mysteries. Een punt van aandacht is dat je soms iets te makkelijk ‘binnendringt’ in wat anderen zien als hun persoonlijke en intieme leefsfeer. Misschien begrijp je niet wat mensen precies bedoelen als ze schermen met hun privacy, maar het is met deze nieuwsgierige stand van jouw gidsplaneet Mercurius extra belangrijk om de regels en afspraken op dit gebied te respecteren.

Verlangen naar ontwikkeling

Een voordeel is dat je deze maand een ongekende intuïtie hebt voor psychologische problemen. Dat kan goed van pas komen als je werkzaam bent als coach of therapeut. Of juist deze maand kan het verlangen ontstaan om je meer in die richting te ontwikkelen. Dat kon weleens een baanbrekend goed idee zijn, vooral als je geboortehoroscoop toch al in die richting wijst.

Beeld: fotografie en styling door Pia Jane Bijkerk

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit kristal past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Schorpioen? Voor jou is november één groot feest
Schorpioen? Voor jou is november één groot feest