Schorpioen? Voor jou is november één groot feest

Schorpioen? Voor jou is november één groot feest Schorpioen? Voor jou is november één groot feest Schorpioen? Voor jou is november één groot feest

Met zowel Mercurius, Mars en de zon in jouw eigen teken, heb je in november de astrologische hoofdprijs gewonnen.

Hoe dat eruit ziet? Je ervaart dat al je talenten en vermogens worden uitgelicht. Misschien kom je in de spotlights te staan of krijg je een compliment dat zo diep binnenkomt dat je er nog maanden op kunt teren. Je voelt je innerlijk sterk en merkt dat je met je leven en je verlangens een krachtige koers volgt. Meer dan normaal heb je vol vertrouwen in het leven, in jezelf en in je lot.

Feest

Als je graag een fysieke prestatie wilt leveren (een berg beklimmen, een marathon lopen) dan is november jouw maand. Je hebt er de energie voor en je hebt er plezier in. Ook mentaal kun je meer aan dan normaal. Een examen? Dat doe je er ook nog wel even bij. Een schrijfopdracht? Kom maar door. Jij zit niet bepaald verlegen om woorden. Alleen de liefde komt er misschien wat bekaaid af. Maar dat is niet omdat je geen chance hebt, verklappen de sterren. Hoe dan ook is november voor jou één groot feest en dat staat dan nog los van je eventuele verjaardag.


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Weegschaal? Dit is jouw zoektocht voor deze maand
Weegschaal? Dit is jouw zoektocht voor deze maand