Weegschaal? Dit is jouw zoektocht voor deze maand

Weegschaal? Dit is jouw zoektocht voor deze maand Weegschaal? Dit is jouw zoektocht voor deze maand Weegschaal? Dit is jouw zoektocht voor deze maand

Venus staat het grootste deel van november in Steenbok, terwijl de planeten Mars, Mercurius en de zon in Schorpioen staan. Beide posities activeren bij jou de behoefte aan zekerheid en vastigheid. In materieel opzicht, that is.

Je wilt het gevoel hebben dat je vaste grond onder je voeten hebt, dat er voldoende geld op de bank staat, of dat de voorraadkast is gevuld. Heel aards in feite. Als je graag bezig bent met het ontwikkelen van je spirituele kant, dan kan dat voelen alsof je faalt. Het voelt alsof je dit soort zaken niet belangrijk mag vinden, ‘want daar gaat het niet om in het leven’. Ja en nee, je kunt je keuzes namelijk niet baseren op maximale zekerheid. Als je dat probeert, loop je in de val van Saturnus en dat resulteert er vaak in dat je gaat inleveren aan levenslust. Maar als je volledig het spirituele spoor volgt en net doet of geld en materie niet bestaan, leef je met een illusie die vroeg of laat uiteenspat (de spirituele planeet Neptunus is tevens de illusionist onder de planeten).

De kunst van een leven op deze materiële aarde is dat we de balans vinden tussen deze twee uitersten. Dat we ons spiritueel kunnen ontwikkelen én dat we de materiële wereld eren. Dat wordt jouw zoektocht deze maand.

Beeld: fotografie door Ellen van Bennekom, styling door Tilly Hazenberg, visagie door Joëlle Rom

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10


Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit kristal vult jouw sterrenbeeld aan.

Volgend artikel
Vroege of late Ram? Ontdek wat je geboorteperiode je vertelt
Vroege of late Ram? Ontdek wat je geboorteperiode je vertelt