Vroege of late Ram? Ontdek wat je geboorteperiode je vertelt

Vroege of late Ram? Ontdek wat je geboorteperiode je vertelt Vroege of late Ram? Ontdek wat je geboorteperiode je vertelt Vroege of late Ram? Ontdek wat je geboorteperiode je vertelt

Herken jij je in je sterrenbeeld? Ben je inderdaad een kritische, analytische Maagd? Een zorgzame, emotionele Kreeft? Een vrijheidslievende, daadkrachtige Boogschutter? Je herkent je vast een beetje, maar voor een echt goed beeld is verdieping in de astrologie nodig.

Ben jij een vroege of een late Ram?

Heb je geen behoefte aan een horoscoop, maar wel in een uitgebreidere beschrijving van je karakter volgens de astrologie? Maak dan kennis met Het Mysterie van je Geboortedag van Gary Goldschneider en Joost Elffers en ontdek wat je geboortedag en -periode over jou vertellen.

Hoe werkt het?

Goldschneider en Elffers hebben voor iedere dag van het jaar een karakteromschrijving gemaakt die vaak opvallend accuraat is. Dat komt omdat ze niet alleen gebruikmaken van de astrologie, maar ook van de psychologie. Er is onderzoek gedaan naar de karakters van mensen geboren op de 366 geboortedagen, waaruit 48 verschillende persoonlijkheden naar voren kwamen: vier types per sterrenbeeld.

Ontdek de persoonsbeschrijving van Ram I, Ram II, Ram III en Ram-Stier.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Ram I (25 maart – 2 april)

Een energiek, open en oprecht karakter siert Ram I. Met jeugdig enthousiasme staan deze gevoelige mensen in het leven. Ze zijn positief ingesteld, humoristisch en gaan confrontaties bij voorkeur uit de weg. Hoewel ze charmant zijn en makkelijk in de omgang, kunnen ze ook koppig en inflexibel uit de hoek komen. Hun idealisme maakt zelden plaats voor een compromis. Ram I heeft behoefte aan vrijheid en wil onafhankelijk zijn, maar bevindt zich net zo graag in goed gezelschap.

Ram II (3 – 10 april)

Deze Ram staat in het middelpunt van de belangstelling. Deze mensen zijn gericht op succes en dat blijft zelden onopgemerkt. Ze weten de aandacht op zich te vestigen, waardoor hun talenten gezien en soms zelfs aanbeden worden. Dit stemt Ram II tevreden, maar dan begint de reis naar binnen pas. Medeleven en sympathie zijn niet de sterkste kanten van deze ambitieuze mensen, maar als ze dat weten en ontwikkelen, transformeren ze maximaal.


Ram III (11 – 18 april)

Maatschappelijk georiënteerd; dat is Ram III. Deze mensen houden conservatief en toegewijd vast aan bestaande regels en tradities of gaan er vol tegenin. Ram III is dynamisch, idealistisch en beschikt over een pioniersgeest. Als ze geen leidinggevende positie bekleden, zijn ze binnen hun bedrijf, vriendenkring of familie een opvallende inspirator met uitstekende mensenkennis. Deze mensen kunnen opdringerig overkomen, maar trachten altijd rekening te houden met hun medemensen.

Ram-Stier cusp (19 – 24 april)

Ram-Stier cusp-mensen geven hun onafhankelijkheid nooit op. Dit zijn dominante en invloedrijke types die niet per se een leidinggevende positie hoeven te bekleden om de leider te zijn. Cusp-persoonlijkheden (de overgang tussen twee tekens) hebben eigenschappen van twee sterrenbeelden. In dit geval vurig en impulsief (Ram) tegenover aards en praktisch (Stier). Een krachtige combinatie die staat voor daadkracht en volharding. De tegenstrijdige eigenschappen kunnen ook voor innerlijk conflict zorgen. De idealistische dromen van Ram botsen dan met de realiteitszin van Stier.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Deze edelstenen halen het beste in je naar boven – op basis van je sterrenbeeld.

Volgend artikel
De vijf Chinese elementen: wat is jouw overheersende kracht?
De vijf Chinese elementen: wat is jouw overheersende kracht?