Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld

Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld Deze liefdespartner past bij jouw sterrenbeeld

Kreeft is gevoelig en toegewijd, Waterman is geestig en koel en Leeuw is loyaal en veeleisend. Past jouw partner goed bij je, volgens de astrologie? Of, als je single bent, welk sterrenbeeld zou een goede match voor je zijn?

Ram: zelfverzekerd en intens

Hou je van iemand die sterk in z’n schoenen staat, gemakkelijk beslissingen neemt en een tikje dominant kan zijn, dan is Ram het helemaal voor jou. Met de Ram is het nooit saai, maar door z’n intensiteit en veeleisendheid kun je af en toe wel moe van ‘m worden.

Stier: zorgzaam en bezitterig

De Stier kijkt de kat uit de boom en kan in eerste instantie wat koel overkomen. Het kost tijd om haar te leren kennen, want ze wil eerst goed beoordelen of het wat kan worden. Stier houdt niet van vrijblijvendheid: als ze ervoor gaat, doet ze dat voor de volle honderd procent en verwacht ze dat ook van jou. Ben je nog niet toe aan zo’n commitment, dan is Stier het misschien niet voor jou.

Tweelingen: levendig en onvoorspelbaar

Als er een ding is dat Tweelingen typeert, is het dat hij houdt van verandering. Zeker in het begin is dat leuk: Tweelingen staat open voor van alles en houdt ervan je te verrassen. Ook kun je waarschijnlijk erg met hem lachen. Wil je iets met hem opbouwen, dan moet je kunnen omgaan met zijn onvoorspelbaarheid. Op tijd komen en andere afspraken nakomen is niet z’n sterkste punt.

Online training Tantra & seksuele energie

  • Voel je lichter, vrijer én levenslustiger
  • Meer uit je hoofd zijn en meer in contact met je lichaam
  • Meer dan 5.925 trainees gingen je voor

Kreeft: gevoelig en toegewijd

Gevoelig en invoelend, dat is Kreeft. Zoek je iemand die gaat voor een stabiele liefdesrelatie, dan is Kreeft je vrouw: ze houdt van vastigheid en is een toegewijde partner. Die toewijding kan neigen naar afhankelijkheid en opoffering. Zit ze minder goed in haar vel, dan kan ze heftige ruzie met je maken. Maar hebben jullie het uitgepraat, dan is ze weer lief en verzorgend.

Leeuw: loyaal en veeleisend

Dé drijfveer van Leeuw is hartstocht. Heeft de Leeuw iets (of iemand) op het oog, dan doet hij z’n uiterste best om dat te bereiken. Ook kun je op hem bouwen, mits je hem op een voetstuk plaatst: Leeuw verwacht wel dat je hem ziet als ‘koning der dieren’. Als je hem veel geeft, krijg je er ook veel voor terug.

Maagd: ordelijk en plannerig

Vindt ze je wel leuk? Bij Maagd kun je daar in het begin geen peil op trekken. Word daar niet onzeker van, want het kan zomaar zijn dat ze haar gevoelens goed weet te verbergen. In een relatie is Maagd een ordelijk type, degene die alles graag goed wil regelen. Een vakantie plannen kun je prima aan haar overlaten. Maagd is ook kritisch en vasthoudend.

Weegschaal: charmant en aanwezig

In de liefde gaat het bij de Weegschaal -komt ‘ie- om evenwicht. Aan de ene kant wil hij graag alleen zijn, aan de andere kant is hij op zoek naar liefde. Schoonheid is belangrijk voor hem: hij waardeert het als je er verzorgd uitziet en doet zelf ook z’n best. De Weegschaal is charmant en royaal, maar kan ook bazig en precies zijn.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Schorpioen: gepassioneerd en zorgzaam

Voor de Schorpioen is liefde voor een belangrijk deel iets fysieks. Ze is gepassioneerd en verwacht dat je voor haar kiest: als je vriendschappelijk met iemand anders omgaat, kan ze daar jaloers op reageren. Ze heeft veel interesse voor je en doet in een relatie haar best om goed voor je te zorgen. Trouw is niet per se de sterkste kant van de Schorpioen, al hangt het ervan af wat je daaronder verstaat: Schorpioen kan seksueel ‘ontrouw’ zijn en tegelijk heel loyaal.

Boogschutter: positief en eerlijk

Ben je zelf eerder geneigd een halfleeg glas te zien dan eentje dat halfvol is, dan kan de Boogschutter voor jou een goede match zijn. Dit teken is een optimist, die veel waarde hecht aan eerlijkheid en moraal. Boogschutter is hartstochtelijk en gepassioneerd, zowel in fysiek contact als in gesprekken.

Steenbok: toegewijd en aanwezig

Voor Steenbok is diepgang belangrijk. Ze kiest niet zomaar voor iemand, maar als ze je echt leuk vindt, doet ze veel moeite voor je. Ze heeft duidelijke meningen en kan zelfs beheersend zijn, dus in een relatie is het belangrijk om vanaf het begin je eigen pad te kiezen. Wel kun je vrij subtiel duidelijk maken dat ze je even wat meer ruimte moet geven; dan begrijpt ze de hint.

Waterman: geestig en koel

Met Waterman kun je erg lachen – de gewoonste dingen zijn met hem veel leuker, omdat hij er een vrolijke draai aan geeft. Aan de andere kant is hij niet het meest diepzinnige type, en kan hij wat afstandelijk zijn. Net als Tweelingen is hij vrij snel verveeld. Hoe onafhankelijker jij je opstelt, hoe leuker hij je waarschijnlijk vindt (en blijft vinden).

Vissen: gevoelig en vasthoudend

Relaties neemt een Vissen behoorlijk serieus. Ze kan een luchtig bedoelde opmerking zwaar opnemen: Vissen is gevoelig en voelt zich snel afgewezen – en dat maakt ze dan ook heel duidelijk. In een ruzie zal ze je niet snel gelijk geven. Is ze verliefd, dan stort ze zich vol overgave in een relatie. Ze is een attente geliefde, die haar best doet je te verrassen.

Over auteur
Freelance journalist Dorien Vrieling is een nuchtere Noorderling met een grote interesse in wat mensen beweegt. Ze schrijft graag over de hobbels die een mens op zijn weg kan tegenkomen, en hoe je daarmee om kunt gaan.
Volgend artikel
Zo zijn de twaalf sterrenbeelden als collega
Zo zijn de twaalf sterrenbeelden als collega