Boogschutter: geef je verdriet een plek deze maand

Boogschutter: geef je verdriet een plek deze maand Boogschutter: geef je verdriet een plek deze maand Boogschutter: geef je verdriet een plek deze maand

Oktober staat in het teken van afscheid. Met ‘jouw’ Jupiter bijna het hele jaar in het teken Waterman ben je waarschijnlijk niet erg bewust bezig met afscheid nemen.

Dat is omdat je elke verandering omarmt als een bevrijding. Toch zal jij ook dit jaar op zijn minst wel een keer ‘tot nooit meer’ hebben moeten zeggen. Omdat het een terugkerende gebeurtenis is in ieder leven. En hoe ouder we worden, hoe vaker we afscheid moeten nemen. Maar zelfs een kind leert het al. Als het zijn teddybeer verliest of als hij uit logeren gaat en mama de straat uitrijdt.

Emotionele detox

Omdat je van nature zo avontuurlijk en ondernemend bent, behoor je tot de mensen die hier niet te lang bij stil (willen) staan. Soms is dat omdat het je oprecht niet veel doet. Maar Boogschutter is gecompliceerder dan de beschrijvingen in de boekjes ons willen laten geloven. Onder die vrolijke en optimistische houding zit vaak een kwetsbaar en ‘gelaagd’ karakter, dat langer worstelt met emoties dan hij of zij wil toegeven. Dan is oktober een mooie maand om je verdriet over een afscheid een plek te geven. Om de tranen te laten vloeien. Om iemand uit te nodigen om naar je verhaal te luisteren, om je pijn te delen. Zo’n emotionele detox doet wonderen.


Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit kristal vult jouw sterrenbeeld aan.

Volgend artikel
Steenbok? Oktober tovert voor jou leuke dingen uit haar hoed
Steenbok? Oktober tovert voor jou leuke dingen uit haar hoed