Maagd, alles draait voor jou om de liefde deze maand

Maagd, alles draait voor jou om de liefde deze maand Maagd, alles draait voor jou om de liefde deze maand Maagd, alles draait voor jou om de liefde deze maand

September is voor jou een prachtige maand Maagd. Alles draait namelijk op de alledaagse kleine dingen in de liefde. 

Heb je het teken Tweelingen toevallig gelezen? Omdat jij een trouwe dienares bent van Mercurius is het goed om ongeveer dezelfde focus aan te houden als Tweelingen. Namelijk de alledaagse kleine dingen in de liefde. Omdat je Maagd bent zijn de gesprekken misschien minder belangrijk, maar zal de nadruk iets meer liggen op de kleine dingen die je voor elkaar kunt doen en die laten zien dat je bij elkaar hoort. Dat je de ander speciaal vindt en weet wat hij het lekkerst vindt om te eten, of naar welke tv-programma’s hij of zij graag kijkt.

Liefdevolle energie

Bij jou schuilt er goud in kleine daden van aandacht en liefde. Iets klaarleggen voor de ander, zodat hij of zij het niet vergeet. Je zult ook merken dat je er meer plezier aan beleeft dan normaal. Dat het eigenlijk automatisch gaat, zonder dat je de neiging hebt tot mopperen of klagen. Zonder dat je er iets voor terug verwacht. Deze liefdevolle energie kun je natuurlijk ook besteden aan een ander belangrijke persoon. Als je geen partner hebt bijvoorbeeld. Ook dan gaat het van ganser harte en merk je hoe fijn het is dat de ander zich gezien en geliefd voelt.


Meer horoscopen lezen?

Hier vind je de horoscopen van alle sterrenbeelden voor september.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Herken jij je in je sterrenbeeld? Doe de test
Herken jij je in je sterrenbeeld? Doe de test