Terug naar overzicht

Dit is de invloed van de wassende maan (en zo gebruik je deze energie)

Categorie
Dit is de invloed van de wassende maan (en zo gebruik je deze energie)

Elke maanfase heeft z’n eigen specifieke kracht. Tijdens een wassende maan groeien je ideeën en relaties mee met de maan. Met deze tips maak je optimaal gebruik van deze energie.

Focus op je plannen en dromen

In de eerste twee weken van een maancyclus groeit de maan iedere nacht in zowel vorm als kracht. Het woord wassen betekent dan ook ‘toenemen’ of ‘groeien’.

Nieuwe plannen en dromen krijgen in deze groeiperiode dan ook makkelijker vorm. Zo kun je merken dat je meer focus en energie hebt, waarmee je al je ideeën kunt verwezenlijken.

Werk aan je relatie

Tijdens een wassende maan kunnen relaties opbloeien. Met de juiste inzet groeien ze hard, net zoals de maan doet. Dit is dan ook bij uitstek het moment om aan je relatie te werken.

Maak tijd voor elkaar vrij of plan een moment voor een diepgaand gesprek. Alle aandacht die je tijdens de wassende maan aan je liefdesrelatie schenkt, zal tijdens de volle maan tot een hoogtepunt komen.

Bereid je voor op de volle maan

Ten tijde van volle maan is er een explosie aan energie en vruchtbaarheid. Dit is dan ook een mooie tijd om te oogsten wat je de afgelopen tijd hebt gezaaid.

Alles wat gebeurt in de nacht dat de volle maan aan de hemel staat, wordt versterkt, dus probeer in de dagen voor dit schouwspel je focus te verleggen naar wat er de afgelopen weken goed is gegaan.

Door anderen gelezen