Het is wassende maan: profiteer van haar energie

Het is wassende maan: profiteer van haar energie Het is wassende maan: profiteer van haar energie Het is wassende maan: profiteer van haar energie

Elke maanfase heeft z’n eigen specifieke kracht. Tijdens een wassende maan groeien je ideeën en relaties mee met de maan. Met deze tips maak je optimaal gebruik van deze energie.

Focus op je plannen en dromen

In de eerste twee weken van een maancyclus groeit de maan iedere nacht in zowel vorm als kracht. Het woord wassen betekent dan ook ‘toenemen’ of ‘groeien’.

Nieuwe plannen en dromen krijgen in deze groeiperiode dan ook makkelijker vorm. Zo kun je merken dat je meer focus en energie hebt, waarmee je al je ideeën kunt verwezenlijken.

Werk aan je relatie

Tijdens een wassende maan kunnen relaties opbloeien. Met de juiste inzet groeien ze hard, net zoals de maan doet. Dit is dan ook bij uitstek het moment om aan je relatie te werken.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen
  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal
  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen
  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Maak tijd voor elkaar vrij of plan een moment voor een diepgaand gesprek. Alle aandacht die je tijdens de wassende maan aan je liefdesrelatie schenkt, zal tijdens de volle maan tot een hoogtepunt komen.

Bereid je voor op de volle maan

Ten tijde van volle maan is er een explosie aan energie en vruchtbaarheid. Dit is dan ook een mooie tijd om te oogsten wat je de afgelopen tijd hebt gezaaid.

Alles wat gebeurt in de nacht dat de volle maan aan de hemel staat, wordt versterkt, dus probeer in de dagen voor dit schouwspel je focus te verleggen naar wat er de afgelopen weken goed is gegaan.

Meer lezen over de maan?

Maak optimaal gebruik van de energie van volle maan met dit ritueel.

Volgend artikel
Welk type Boogschutter ben jij?
Welk type Boogschutter ben jij?