Welk type Boogschutter ben jij?

Welk type Boogschutter ben jij? Welk type Boogschutter ben jij? Welk type Boogschutter ben jij?

Herken jij je als Boogschutter in het optimisme en de vrijheidsdrang van je sterrenbeeld? Of ben je een late Boogschutter die meer weg heeft van Steenbok? Ontdek het met de vier geboorteperiodes.

Leer je Boogschutter-type kennen aan de hand van de periode waarin je geboren bent. In het boek Het Mysterie van je Geboortedag worden 48 types onderscheiden, vier per sterrenbeeld.

Meer weten over de 48 geboorteperiodes? In dit artikel maak je kennis met de achtergrond ervan.

Staat jouw geboortedatum er niet bij? Dan is jouw type ingedeeld bij Schorpioen-Boogschutter!

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Boogschutter I (25 november – 2 december)

Boogschutter I is een uiterst onafhankelijk geest. Deze mensen kiezen zelf hoe ze hun leven vormgeven en vinden het vreselijk daarin beperkt te worden. Naar school gaan, spreekt zowel de jonge als de volwassen Boogschutter I niet aan. Leren doen deze mensen door te ervaren. Ze zijn intuïtief, impulsief en ondernemend. Spottend en fel kunnen ze reageren op gedrag dat hen tegenstaat. Oprechtheid en integriteit vinden ze belangrijk. Vrienden en familie staan bij deze mensen altijd op plaats één.

Boogschutter II (3 – 10 december)

Eigenzinnig, eigenwijs en onafhankelijk; dat zijn Boogschutters II. Deze mensen zijn altijd zichzelf – onconventioneel, soms gecompliceerd – en wijken zelden voor een andere zienswijze of manier van leven. Dat ze daarmee conflict veroorzaken of afgewezen worden, maakt ze niet minder volhardend. Voor Boogschutter II is het de uitdaging mensen en werkplekken te vinden die aansluiten bij hun eigenzinnige manier van leven.


Boogschutter III (11 – 18 december)

Als Boogschutter III binnenkomt, blijft dat niet onopgemerkt. Deze indrukwekkende mensen hebben een natuurlijk overwicht, ze zijn ruimdenkend en kundig op veel vlakken. Het zijn harde werkers met een tomeloze energie. Boogschutter III heeft vaak last van onzekerheid en minderwaardigheidsgevoelens die bijna niemand achter ze zoekt. Ze hebben baat bij mensen die ze kritisch en recht door zee durven aan te spreken op hun soms driftige of ondoordachte handelen.

Boogschutter-Steenbok (19 – 25 december)

Boogschutter-Steenbok is maatschappelijk betrokken, vastbesloten en efficiënt. Deze mensen wachten niet op de goedkeuring van anderen, maar gaan meteen aan de slag. Cusp-persoonlijkheden hebben eigenschappen van twee tekens. In dit geval vurig en impulsief (Boogschutter) tegenover nuchter en berekenend (Steenbok). Dit kan tot innerlijke conflicten leiden op het gebied van (on)geremd zijn, die bemoeilijkt worden door een gebrek aan lichtheid. Het is de crux voor Boogschutter-Steenbok om in hun vaak succesvolle leven liefde en warmte toe te laten.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Dit kristal vult jouw sterrenbeeld aan.

Volgend artikel
11/11: de ultieme manifestatiedag
11/11: de ultieme manifestatiedag