11/11: de ultieme manifestatiedag

11/11: de ultieme manifestatiedag 11/11: de ultieme manifestatiedag 11/11: de ultieme manifestatiedag

De 11e dag van de 11e maand is volgens de numerologie de ultieme manifestatiedag. 11 is namelijk een meestergetal dat het aardse met het spirituele verbindt. In contact met jezelf en het mystieke kan jij je intenties kracht bijzetten. 

Numerologie

In hun schijnbare eenvoud bevatten getallen een universele waarheid. Numerologie gaat ervan uit dat getallen een boodschap bevatten, die onder andere vertellen wie je bent en wat jouw uitdagingen zijn. Zo kan je je naamgetal berekenen, dat inzicht biedt in jouw persoonlijkheid. Maar ook je jaargetal, dat iets zegt over je levensmissie en wat je huidige levensjaar je zou kunnen brengen.

11/11: 11 november

In de numerologie dragen de getallen 1 t/m 9 een specifieke betekenis. Daarnaast heb je ook nog de meestergetallen 11, 22 en 33. De dubbele getallen geven het getal extra kracht.

De dubbele één (11) staat enerzijds voor creatie, vernieuwing en autonomie. De twee (1+1) staat voor het mystieke, de verbinding en je gevoelswereld. Wanneer deze twee werelden samenkomen kun je makkelijker contact maken met het goddelijke en sta je meer open voor spirituele ervaringen. Op deze 11-dag zou je dus vanuit contact met jezelf én het mystieke kunnen creëren. Wees je bewust van je gedachten en wat je intuïtie je vertelt. Focus op wat jij wilt voelen en ervaren.

Online training Manifesteren

 • Laat je dromen en verlangens werkelijkheid worden

 • 7 lessen over de basis van manifesteren

 • Alleen in maart: 10,- korting met code MANIFESTEREN10

Maak gebruik van deze kracht met een ritueel

Wat heb je nodig:

 • Een notitieboek of papier
 • Schrijfgerei
 • Enveloppen
 • Voorwerpen waar je je prettig bij voelt
 • Kaarsen

Het ritueel:

 1. Zoek een fijne plek uit, ga comfortabel zitten en steek wat kaarsen aan. Zoek je rust en stilte in je lichaam en probeer te ontspannen door middel van meditatie.
 2. Begin vervolgens te schrijven. Schrijf alles wat je kwijt wil op papier. Denk aan de mensen, gebeurtenissen en momenten die jou geluk brengen. Denk na over waar je aankomend jaar wilt zijn en wat je wilt bereiken.
 3. Schrijf alles op wat je kwijt wilt. Neem je tijd, het liefst 11 minuten lang. Dit is jouw moment.
 4. Kijk vervolgens naar wat je hebt opgeschreven. Wat valt je het meeste op?
 5. Sluit je ogen en concentreer je op wat je hebt opgeschreven. Wat is voor jou belangrijk?
 6. Beperk je gedachten tot 3 punten die voor jou van belang zijn. En geef je een moment om je te manifesteren. Laat de punten toe in je leven.
 7. Stop je 3 punten in een envelop en leg ze op een veilige plek. Ontspan vervolgens, ga in een warm bad zitten en mediteer over je gedachten.
 8. Reinig jezelf van eventuele blokkades en bereid je voor je dag verder te beleven.

Hoewel deze stappen misschien klein lijken, kunnen ze een grote impact hebben en eventuele blokkades opheffen.

Engelengetal 1111

Niet alleen vanuit de numerologie heeft 11/11 je wat te vertellen. 1111 is ook een engelengetal. Nieuwsgierig naar wat dit betekent? Ontdek wat de engelen je willen vertellen.

Meer lezen over manifesteren?

Manifesteren als super power: 7 lessen van Gabrielle Bernstein.

Volgend artikel
Hoe goed kun jij manifesteren? Doe de test!
Hoe goed kun jij manifesteren? Doe de test!