Wat gaat dit levensjaar je brengen? Kijk of je jezelf herkent in je jaargetal

Wat gaat dit levensjaar je brengen? Kijk of je jezelf herkent in je jaargetal Wat gaat dit levensjaar je brengen? Kijk of je jezelf herkent in je jaargetal Wat gaat dit levensjaar je brengen? Kijk of je jezelf herkent in je jaargetal

Ken je je geboortegetal al? Dit getal geeft inzicht in je persoonlijkheid en levensmissie. Als je je geboortejaar vervangt door het jaar waarin je je laatste verjaardag hebt gevierd, krijg je inzicht in je huidige drijfveren, volgens de numerologie.

Tel de cijfers bij elkaar op en tel de losse cijfers net zo lang door tot je er één overhoudt. Lees wat jouw jaargetal betekent en bereken het ook voor anderen. Alleen als je na de eerste stap uitkomt op 11, 22 of 33 tel je niet verder. Dit zijn de meestergetallen die staan voor een bijzondere levensmissie.

Voorbeeld 1 20-1-2018:

  • Stap 1: 2+0+1+2+0+1+8=14
  • Stap 2: 1+4=5
  • Jaargetal: 5

Voorbeeld 2 31-12-2017:

  • Stap 1: 3+1+1+2+2+0+1+7=17
  • Stap 2: 1+7=8
  • Jaargetal: 8

1 Moed tonen

Dit jaar sta jij centraal. Je wordt uitgedaagd om moed te tonen en energiek aan je doelen te werken. Het ontwikkelen van je zelfvertrouwen is nu belangrijk.

2 Helpen

Jij staat dit jaar voor iedereen klaar, althans dat wordt van je gevraagd. Je intuïtie en gevoeligheid worden op de proef gesteld, want hoe goed luister jij eigenlijk naar je innerlijke stem? Verlies je eigen belangen niet uit het oog.

Op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen?

Volg onze award-winnende training Tarot, meer dan 2.215 trainees gingen je voor
  • Wijsheden en tips van tarotdeskundige Ingrid de Bruijn

  • Leer je eigen tarotleggingen duiden

  • Cadeau: luxe Happinez Tarotdeck

3 Creëren

Voor jou is het een vol jaar. Er komen nieuwe dingen op je pad die je met beide handen aangrijpt. Je creativiteit en communicatieve vaardigheid krijgen een boost. Dit geeft je de kans om dromen na te leven.

4 Bouwen

In een 4-jaar bouw je aan fundament. Je weet goed waar je heen wilt en hoe je dat moet bereiken. Toewijding en discipline kenmerken dit jaar voor jou.

5 Ontdekken

Een avontuurlijk jaar is het voor jou. Vol met reizen, feestjes, een nieuwe studie, verandering van baan, nieuwe vrienden. Je vindt geen rust en hebt daar ook niet zoveel behoefte aan. Dit jaar is een ontdekkingsreis.

6 Vertrouwen

De rust keert terug. Dit jaar staat voor jou in het teken van harmonie. Je vindt vertrouwen en tevredenheid in dat wat je aan het doen bent en geniet daarvan. Soms komt de twijfel boven, laat die ook toe om vervolgens weer naar je vertrouwen terug te keren.

7 Zoeken

Jij gaat dit jaar op onderzoek uit. Religie, filosofie en spiritualiteit hebben je aandacht. Je bent op zoek naar een nieuwe levensvisie en zult die steeds scherper voor ogen krijgen.

8 Groeien

Dit jaar groei je op het gebied van je vak. Je studeert verder of vindt een baan die beter bij je past. Je wordt uitgedaagd te verkennen hoe ver jouw mogelijkheden reiken.

9 Geven

Geduld is een schone zaak dit levensjaar. Je leert zonder oordeel te kijken naar de mensen om je heen. Harmonie scheppen is nu jouw speerpunt.

11 Raken

Jouw uitdaging is dit jaar vertrouwen op je intuïtie. Je hebt een missie waarbij je anderen diep in hun ziel kunt raken. Houd die kracht vast en waak ervoor dat je verstand niet overheerst.

22 Motiveren

Een project eist dit jaar je volledige focus op. En dat kun je aan. Je stuurt aan en motiveert op krachtige wijze. Te veel stress kan tot angst en wanhoop leiden, kijk daarvoor uit.

33 Genezen

Het is een veelbewogen jaar. Je hebt het gevoel de wereld op je schouders te dragen. Het leven volledig omarmen is nu jouw uitdaging. In de slachtofferrol belanden is je valkuil.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over numerologie?

Ontdek de diepere betekenis achter jouw lievelingsgetal.

Volgend artikel
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken