Wat deze dag voor je in petto heeft? Bereken het daggetal van vandaag

Wat deze dag voor je in petto heeft? Bereken het daggetal van vandaag Wat deze dag voor je in petto heeft? Bereken het daggetal van vandaag Wat deze dag voor je in petto heeft? Bereken het daggetal van vandaag

Geboortegetal, jaargetal, relatiegetal, vriendschapsgetal, huisnummer; met de numerologie kun je de betekenis van je persoonlijkheid, relaties en huisnummer achterhalen. Wist je dat je zelfs het getal van een dag kunt berekenen? Dit getal vertelt wat vandaag je te bieden heeft. Wat kun je juist wel doen en wat niet?

Tel de cijfers van de datum van vandaag (bijvoorbeeld 17-9-2018) bij elkaar op en tel de losse cijfers net zo lang door tot je één cijfer overhoudt. Lees wat het daggetal betekent en bereken het ook voor andere dagen. Alleen als je uitkomt op 11, 22 of 33 tel je niet verder. Dit zijn de meestergetallen die staan voor een bijzondere dag.

Voorbeeld 17-9-2018:

  • Stap 1: 1+7+9+2+0+1+8=28
  • Stap 2: 2+8=10
  • Daggetal: 1

1. Zelfvertrouwen

Vandaag word je uitgedaagd om moed te tonen en energiek aan je doelen te werken. Het ontwikkelen van je zelfvertrouwen is belangrijk. Op een 1-dag wordt er direct gecommuniceerd en zijn confrontaties lastig te vermijden.

2. Begrip

Jij staat vandaag voor iedereen klaar, althans dat wordt van je gevraagd. Je intuïtie en gevoeligheid worden op de proef gesteld. 2-dagen zijn vaak harmonieuze dagen waarop er veel begrip heerst. Lastig telefoontje gevoerd op een 1-dag? Kom er op een 2-dag (de volgende dag) nog even op terug.

Op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen?

Volg onze award-winnende training Tarot, meer dan 2.215 trainees gingen je voor
  • Wijsheden en tips van tarotdeskundige Ingrid de Bruijn

  • Leer je eigen tarotleggingen duiden

  • Cadeau: luxe Happinez Tarotdeck

3. Nieuwe kansen

Het is een drukke dag vandaag. Er komen nieuwe kansen op je pad die je met beide handen aangrijpt. Je creativiteit en communicatieve vaardigheid krijgen een boost. Keuzes maken is noodzakelijk.

4. Discipline

Vandaag weet je goed waar je heen wilt en hoe je dat moet bereiken. Toewijding en discipline kenmerken deze dag. Als je achterstallig werk hebt, kun je een 4-dag goed gebruiken om een inhaalslag te maken. Op deze dag wil je niets liever dan orde op zaken stellen.

5. Geen rust

Deze dag leent zich voor een feestje, borrel of afspraak met vrienden. Je vindt geen rust en hebt daar ook geen behoefte aan. Laat je verrassen door je tomeloze energie en ervaar wat de dag je brengt.

6. Rustdag

Een 6-dag kenmerkt zich door vertrouwen en tevredenheid. Soms komt twijfel boven; laat die ook toe om vervolgens weer naar vertrouwen terug te keren. Valt een 6-dag op zondag? Een fijne dag om je reflectievermogen in alle rust de ruimte te geven.

7. Onderzoek

Vandaag ga je op onderzoek uit. Je leest artikelen, volgt het nieuws en voelt je begaan met maatschappelijke kwesties. Je denkt na over het leven en de maatschappij. Afhankelijk van de invulling van je dag verwerk je je bevindingen in je werk, deel je ze met vrienden of schrijf je ze op.

8. Mogelijkheden

Op een 8-dag word je uitgedaagd te verkennen hoe ver jouw mogelijkheden reiken. Je krijgt een nieuwe opdracht of gaat daarnaar op zoek. Je raakt verstrikt in een lastige casus en zoekt naar oplossingen. Je groeit in wat je doet vandaag.

9. Harmonie

Vandaag is de sfeer harmonieus. Je voelt je sterk verbonden met de mensen om je heen, of dat nu je vrienden, collega’s of onbekenden zijn. 9-dagen kun je gebruiken om te mediteren, maar ook om te koken voor je beste vrienden vrienden.

11. Oog voor anderen

Je intuïtie staat centraal. Waak er vandaag voor dat je verstand niet overheerst, want de keuzes die zich aandienen doen een beroep op je gevoel. Je bent vandaag heel alert en kritisch en hebt bovenal oog voor anderen.

22. Bergen verzetten

Vandaag word je focus opgeëist. Aansturen en motiveren zijn je roeping op deze dag. 22-dagen hebben vaak een zakelijk karakter; er worden bergen verzet.

33. Leven omarmen

Je hebt vandaag het gevoel de wereld op je schouders te dragen. De kans is groot dat je je slachtoffer voelt, maar het is juist de uitdaging om het leven, in alle facetten, volledig te omarmen.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over numerologie?

Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken.

Volgend artikel
Benieuwd naar het thema van jullie relatie? Numerologie vertelt het je
Benieuwd naar het thema van jullie relatie? Numerologie vertelt het je