Wat zegt jouw huisnummer over de energie en sfeer in je huis?

Wat zegt jouw huisnummer over de energie en sfeer in je huis? Wat zegt jouw huisnummer over de energie en sfeer in je huis? Wat zegt jouw huisnummer over de energie en sfeer in je huis?

Wist je dat jouw huisnummer iets kan zeggen over de energie en sfeer in je huis? Dit betekent jouw huisnummer, volgens de numerologie.

Huisnummer

Bestaat je huisnummer uit één cijfer, dan kun je het meteen opzoeken. Bij twee cijfers tel je de losse cijfers op tot je één cijfer overhoudt. Wanneer je na de eerste stap uitkomt op 11, 22 of 33 tel je niet verder. Dit zijn de meestergetallen die staan voor een bijzondere missie.

1. Zelfontplooiing

In een 1-huis draait het om jou. Wanneer je alleen in een 1-huis woont, heb je de kans om je creatief en persoonlijk te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Je hebt oog en aandacht voor jezelf. Een 1-huis staat voor de kracht van het individu. Kom je in je berekening uit op 10 of is je huisnummer 10, dan worden de 1-eigenschappen versterkt. In een 10-huis worden belangrijke levensthema’s doorgrond en doorleeft.

2. Saamhorigheid

In tegenstelling tot het 1-huis, is het 2-huis geschikt voor samenleven. Met je gezin, je partner, huisgenoten; in een 2-huis komen relaties met anderen tot bloei. Er is oog voor emoties, zorg voor anderen en ruimte voor gezelligheid. Trek je in een 2-huis ook voldoende terug. Het is niet de bedoeling jezelf kwijt te raken in het fijne samenzijn met anderen.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

3. Expressie

Een positieve sfeer kenmerkt een 3-huis. Er heerst een kunstzinnige harmonie. Diepe gesprekken over spirituele en culturele onderwerpen vinden er plaats, de communicatie verloopt er ronduit soepel. Sterke emoties wisselen elkaar af in dit huis en grote uitgaven liggen op de loer. Het is een huis waarin de bewoners van het leven genieten.

4. Bouwen aan de toekomst

Structuur, zekerheid, duurzaamheid, stabiliteit; in een 4-huis bouw je aan fundament. Je hebt een serieuze levenshouding en bent gefocust bezig met het bouwen aan de toekomst. In een 4-huis voel je de verbinding met de aarde, je vindt er evenwicht en eenvoud. Ideaal als je behoefte hier aan hebt. Maar vergeet natuurlijk niet te genieten.

5. Vrijheid

Het bruist in een 5-huis. Van ideeën, reisplannen, feestjes, romantiek. Het leven in een 5-huis staat nooit stil. De bewoners zijn veel van huis. Als ze thuis zijn is er bezoek, werk, telefoontjes en geklets. Kortom veel reuring. Een feestje dus, behalve als je wilt mediteren. Je moet daar echt rust voor inbouwen. Die afwisseling maakt het huis niet minder bruisend.

6. Thuiskomen

Een 6-huis is vaak een smaakvol ingericht huis dat zich vooral richt op de eigen bewoners. Er heerst een evenwichtige sfeer die de bewoners ten goede komt. Voor een gezin een uitermate geschikte en veilige plek om te wonen. De bewoners van een 6-huis moeten zich wel bewust zijn van een mogelijke neiging tot afzondering uit angst voor de buitenwereld die de evenwichtige huiselijke sfeer kan verstoren.

Op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen?

Volg onze award-winnende training Tarot, meer dan 2.215 trainees gingen je voor
  • Wijsheden en tips van tarotdeskundige Ingrid de Bruijn

  • Leer je eigen tarotleggingen duiden

  • Cadeau: luxe Happinez Tarotdeck

7. Innerlijk leven

Naar binnen keren en je ontwikkeling bevorderen, dat kan goed in een 7-huis. De bewoner verdiept zich in filosofie, religie of spiritualiteit en vindt daar zijn eigen stem en weg in. Eenzaamheid en afzondering zijn belangrijk in dit huis, je krijgt er een alternatieve kijk op de werkelijkheid. Op zoek naar de liefde? Dit huis is minder geschikt.


8. Carrière

Overvloed en rijkdom; in een 8-huis gaat het de bewoners financieel voor de wind. Er wordt hard gewerkt aan het behalen van zakelijke doelen en er is zelden tijd voor rust. Aan relaties wordt gewerkt in dit huis. Deze komen helemaal tot bloei. De bewoners moeten soms bewust op de rem trappen, anders lijden ze onder de doelgerichte kracht van dit huis.

9. Dynamiek

Het maakt niet uit waar je in je leven mee bezig bent; je rondt het af in een 9-huis. Dat kost tijd, toewijding, het vergt actie en verantwoordelijkheid. In een 9-huis wordt hard en perfectionistisch gewerkt. Uitstel en onnauwkeurigheid kunnen op de loer liggen. Compassie groeit in een 9-huis en je leert er los te laten.

11. Intuïtieve gaven

Spirituele groei staat in een 11-huis centraal. De bewoners smelten er samen en zijn in staat liefdevol naar de mening van elkaar en anderen te luisteren. In een 11-huis is ruimte voor creatieve hobby’s, intuïtie en spiritualiteit. Bovennatuurlijke gaven ontwikkelen? Een 11-huis is bij uitstek geschikt.

22. Meesterschap

In dit huis kun je je belangrijkste droom realiseren. Grote projecten en politieke missies komen hier tot bloei. Je leert in een 22-huis je overtuigingen onbaatzuchtig te verspreiden. Het gaat niet om jou, het gaat om het wereldlijk belang. Het versterkt de eigenschappen van een 4-huis, ook de negatieve. Probeer dit om te buigen. Zodat ze behulpzaam zijn.

33. Bezieling

Dit is een heel bijzonder huis. Een tijd vol ervaringen en belangrijke levenslessen belees je er. Een 33-huis verspreid onvoorwaardelijke liefde en brengt de bewoners tot een hoog ontwikkeld geestelijk bewustzijn. Afzondering en zelfs angst voor de buitenwereld die de evenwichtige huiselijke sfeer kan verstoren, ligt op de loer.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over energie?

Tao en seks: omarm je seksuele energie.

Volgend artikel
Numerologie: dit betekent jouw geboortegetal
Numerologie: dit betekent jouw geboortegetal