Benieuwd naar het thema van jullie relatie? Numerologie vertelt het je

Benieuwd naar het thema van jullie relatie? Numerologie vertelt het je Benieuwd naar het thema van jullie relatie? Numerologie vertelt het je Benieuwd naar het thema van jullie relatie? Numerologie vertelt het je

Heb je je geboortegetal al berekend? En die van je grote liefde of date? Benieuwd naar het thema van jullie relatie, naar de positieve aspecten en de valkuilen? Tel jullie geboortegetallen bij elkaar op en tel net zo lang door tot je één cijfer overhoudt. Alleen als je na de eerste stap uitkomt op 11, 22 of 33 tel je niet verder. Dit zijn de meestergetallen die staan voor een bijzondere levensmissie.

1. Temperamentvol

Relatiegetal 1? Dan vormen jullie een krachtig duo. Met een flinke dosis temperament realiseren deze twee innovatieve plannen en ideeën. Opgeven is geen mogelijkheid, 1-koppels zijn geboren ondernemers. Kijk wel uit voor dominant en koppig gedrag naar elkaar, dat levert wrijving op en kan tot stagnatie leiden. Wat een 1-stel leert van deze relatie? Je poot niet altijd stijf houden, maar echt luisteren naar wat de ander zegt. Dat betekent soms ook toegeven.

2. Gastvrij

Bij een 2-stel wil iedereen in de buurt zijn. De deur staat bij hen open en ze maken het vrienden en familie graag naar de zin. Dit duo is gastvrij, zorgt voor gezelligheid en geven en delen staan hoog in het vaandel. Ze hebben oog voor elkaars emoties en verrassen de ander graag op een romantisch dinertje. Dit koppel moet er alleen voor waken zichzelf weg te cijferen en slachtoffer te worden van emotionele manipulatie. Het thema voor dit stel is: de eigen kracht vinden en die volgen.

3. Passioneel

Een 3-koppel zit vol passie. Alles wat deze twee doen, is intens. De gesprekken, de romantiek, hun liefde voor elkaar. Ze worden sterk tot elkaar aangetrokken en voelen de ander moeiteloos aan. De manier waarop 3-stellen samen zijn, is de droom van velen. Valkuil is grilligheid. Ze zijn trots en trekken elkaar met net zoveel passie aan, als ze elkaar wegduwen. Voor de 3-relatie is het zaak hun gevoeligheid in te zetten om de relatie te versterken in plaats van kapot te maken.

Online training Tantra & seksuele energie

  • Voel je lichter, vrijer én levenslustiger

  • Meer uit je hoofd zijn en meer in contact met je lichaam

  • Meer dan 5.925 trainees gingen je voor

4. Trouw

Stabiliteit; daar staat een 4-duo voor. Deze partners zijn in voor een lange relatie met hun serieuze levenshouding, trouw, eerlijkheid en toewijding. Een stevige basis, alleen moeten deze partners waken voor een te statische relatie. Avontuur en passie zitten niet in de aard van deze combinatie, maar deze hartstochten maken deze – vaak lange – relatie wel gelukkiger. In een 4-relatie hebben de partners hoge verwachtingen van elkaar, als ze die los kunnen laten, wint de relatie aan flexibiliteit en dat komt de band ten goede.

5. Avontuurlijk

Een 5-stel herken je direct. Energiek, praatgraag, reislustig en enthousiast. Ze vallen op, zonder het zelf door te hebben. Dit stel wil genieten op een vrije en ongedwongen manier. Go with the flow, avontuurlijk en veelzijdig. Deze eigenschappen maken dit stel soms ook onrustig en instabiel. Ze hebben moeite om afspraken na te komen – ook met elkaar – en zijn snel afgeleid. Het is voor hen de uitdaging om de vrijheid te vinden in de verbinding met elkaar.

6. Verantwoordelijk

De partners van het 6-koppel voelen zich veilig bij elkaar. Ze hebben allebei een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en werken goed met elkaar samen. Een 6-stel is loyaal en sociaal, een fijn duo om bij in de buurt te zijn. Keerzijde is dat ze zo nauw verbonden zijn, dat ze alles op elkaar projecteren en in klaagzang en ruzie kunnen vervallen. Het thema voor deze twee is vertrouwen op zichzelf en in elkaar.

7. Interessant

Een 7-duo wakkert cognitieve uitdaging in elkaar aan. Ze zijn breed geïnteresseerd en graag in gesprek over maatschappelijke en culturele kwesties. 7-stellen gaan graag samen op onderzoek uit, ze zijn behulpzaam naar elkaar en leven in hun eigen wereld. Dat laatste maakt deze relatie wat minder sociaal en soms zelfs gesloten. Omdat ze allebei in hun hoofd zitten – wat hen juist prikkelt – kunnen ze moeite hebben met het tonen van hun gevoelens en daar zit de uitdaging voor deze twee.

Op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen?

Volg onze award-winnende training Tarot, meer dan 2.215 trainees gingen je voor
  • Wijsheden en tips van tarotdeskundige Ingrid de Bruijn

  • Leer je eigen tarotleggingen duiden

  • Cadeau: luxe Happinez Tarotdeck

8. Workaholics

Voor een 8-stel staan ambitie en een goede baan centraal. Ze werken hard en stimuleren elkaar daarin. Het 8-duo streeft naar een stevige maatschappelijke positie en is een graag geziene gast op feesten en bijeenkomsten. De toewijding voor hun werk is hun kracht én valkuil, want te weinig tijd hebben voor elkaar en voorbij gaan aan hun gevoelens, liggen op de loer. Voor dit krachtige koppel is het zaak om tijd voor elkaar in te bouwen in hun drukke werkschema’s.

9. Harmonieus

Stellen met het getal 9 zijn vaak samen voor de rest van hun leven. Ze leven harmonieus met elkaar, zijn toegeeflijk, warm en verbindend. Ze leven zich in de ander in en hebben altijd begrip voor elkaars standpunt, komen moeiteloos tot compromissen. Conflicten zijn niks voor een 9-stel. Als het toch zover komt, maken ze het snel weer goed. Voor een 9-koppel is het toch belangrijk dat ze hun eigen mening uiten en verdedigen naar elkaar, ook als dat tot een knetterende ruzie leidt.

11. Zielsverwanten

Zielsverwanten, tweelingzielen, hoe je het ook noemen wilt; een 11-stel heeft een hele sterke band. Intense gevoelens hebben deze twee voor elkaar en ze stimuleren elkaars groei in het leven. Ze confronteren elkaar ook met schaduwkanten en blinde vlekken en dat kan op moeilijkheden stuiten, maar als die schaduwkanten aanvaard worden, zorgt het voor innerlijke groei. Voor dit stel is er maar één reden om samen te willen zijn en dat is liefde.

22. Team

Een 22-team zet zich in voor het gemeenschappelijk belang. Ze werken effectief samen aan grote projecten en richten nieuwe verenigingen, stichtingen of bedrijven op. Vaak zijn deze twee politiek actief. Het zijn mensen die elkaar in een belangrijke, publieke positie versterken. Ze moeten er echter voor waken te zwichten voor leugens, oneerlijkheid en politieke spelletjes. Het is immers hun inzet om hun eigen belangen ondergeschikt te maken aan die van het gemeenschappelijke belang.

33. Inspirators

Dit stel is net als het 11-stel zielsverwant, samen voor de liefde en de spirituele verbinding. Waar het 11-stel nog schaduwkanten ontdekt, is het 33-stel in staat hun onvoorwaardelijke liefde met de wereld te delen als inspirators. Spirituele verbintenis met elkaar en anderen is hun missie, de enige valkuil is afzondering en geen plaats kunnen vinden in de maatschappij.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over numerologie?

Wat zegt je naam over jou? Bereken je naamgetal.

Volgend artikel
Numerologie: bereken jullie vriendschapsgetal
Numerologie: bereken jullie vriendschapsgetal