Jaarhoroscoop 2023 Boogschutter: dit staat je te wachten

Jaarhoroscoop 2023 Boogschutter: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Boogschutter: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Boogschutter: dit staat je te wachten

Boogschutter, je jaarhoroscoop voor 2023 is er! In onze grote jaarhoroscoop ontdek je waar je in 2023 blij van gaat worden, hoe je liever voor jezelf kunt zijn en welke aandacht je lichaam nodig heeft. Happinez huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren om je te vertellen wat 2023 je gaat brengen op het gebied van body, mind en soul. Je jaarhoroscoop kun je nu voor het eerst niet alleen lezen, maar ook luisteren.

Beluister hier jouw jaarhoroscoop 2023, Boogschutter

Liever lezen? Lees je horoscoop hieronder:

Body

Tot 17 mei staat jouw persoonlijke planeet Jupiter In het vurige en fysieke teken Ram. Als je sportieve aspiraties hebt, droomt van een gebeeldhouwd lichaam, dan is dat de periode om je spieren te trainen of een marathon te lopen. Jouw vuurplaneet in een vuurteken maakt alles mogelijk, als jij maar wilt. Belangrijk is om je voeding af te stemmen op de intensiteit van je prestaties. Het zou goed zijn om daarbij advies in te winnen van een specialist, zoals een sportdiëtist. Nu is niet elke Boogschutter van plan om er zo hard tegenaan te gaan. Maar ook dan zul je merken dat het je gelukkig maakt en een gezond gevoel geeft als jij in beweging komt. Al is dat maar door dagelijks meer stappen te zetten, een wandeling te maken langs de kust. Door letterlijk in beweging te komen, ontstaat er ook actie op andere gebieden.

Lees meer: Boogschutter, hier vind je jouw nieuwste maandhoroscoop

Mind

Vanaf 17 mei wordt de focus van je leven verlegd naar de meer materiële kant. Als Jupiter door Stier gaat, kun je je drukker maken over geld en bezit. Je bent van nature niet zo zorgelijk, maar jouw innerlijke vuur wordt enigszins gedempt door het element aarde. Je kunt daardoor het gevoel hebben dat je tegen je aardse beperkingen aanloopt. Dat je budget niet toereikend is om je dromen te realiseren. Je ertegen verzetten en schulden maken is niet de oplossing. Nieuwe manieren om het avontuur te beleven wel, door kleine reizen te maken en onderweg herinneringen te verzamelen. Je zult zien dat jouw initiatieven en ideeën anderen aanspreken, populair kunnen worden, waardoor je er materieel toch stukje bij beetje op vooruit gaat. Verder kan je aandacht worden getrokken door onderwerpen die te maken hebben met natuur, milieu of landbouw. Misschien heb je daarover ook wel een prachtig idee dat navolging verdient.

Soul

Chiron in Ram wil jou graag helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Het is tijd om te varen op je eigen kracht. Natuurlijk is het soms goed om naar de mening van anderen te luisteren. Maar ben je daarin te ver gegaan en heb je dingen gedaan die eigenlijk niet echt uit je hart kwamen, dan kan Chiron je nu leren om daar verandering in te brengen. Ook als je je afvraagt of je wel kunstzinnig of creatief bent, kunnen er dingen gebeuren die jou laten zien hoeveel creatiekracht en passie je in je hebt. Dat proces kan soms pijnlijk zijn omdat je herinnerd wordt aan de dingen uit je kindertijd die jou onzeker hebben gemaakt. Maar met Chirons liefde lukt het je die onzekerheid te helen. Je beseft dat je nu groot bent en de goedkeuring van anderen niet meer nodig hebt. Je beseft dat je nooit iets kunt maken of bedenken dat zo mooi is dat iedereen het goed vindt. En ook daar sluit je vrede mee.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je