Jaarhoroscoop 2023 Kreeft: dit staat je te wachten

Jaarhoroscoop 2023 Kreeft: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Kreeft: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Kreeft: dit staat je te wachten

Kreeft, je jaarhoroscoop voor 2023 is er! In onze grote jaarhoroscoop ontdek je waar je in 2023 blij van gaat worden, hoe je liever voor jezelf kunt zijn en welke aandacht je lichaam nodig heeft. Happinez huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren om je te vertellen wat 2023 je gaat brengen op het gebied van body, mind en soul. Je jaarhoroscoop kun je nu voor het eerst niet alleen lezen, maar ook luisteren.

Beluister hier jouw jaarhoroscoop 2023, Kreeft

Liever lezen? Lees je horoscoop hieronder:

Body

Met Saturnus in het teken Vissen word je er dit jaar met enige regelmaat aan herinnerd dat de weg naar een gezond lichaam lang en moeizaam is, maar dat ie ook erg veel vruchten afwerpt. Saturnus is nu eenmaal geen zachte heelmeester, maar wel een heel erg goede. Omdat hij je steunt en laat zien wat je allemaal zélf kunt doen, als je maar de discipline opbrengt. Dat gaat soms tegen de natuur van Kreeft in, die vooral wil toegeven aan de emoties van het moment, waardoor je toegeeft aan een eetbui of nu even geen zin hebt in een yogales. Maar juist als Kreeft heb je veel te winnen bij de liefdevolle leiding van Saturnus. Als je naar hem luistert en doet wat goed voor je is, in plaats van wat ‘makkelijk’ is, volgen de positieve emoties vanzelf. Jouw selfcare is de opdracht te volgen: regelmaat en vlijt bouwen een lichaam als van een godin.

Lees meer: Kreeft, hier vind je jouw nieuwste maandhoroscoop

Mind

Mentaal steunt Saturnus jou met alle mogelijke middelen. Dat zou kunnen betekenen dat er in je werk een uitdaging op je wacht of dat je de kans krijgt een opleiding te volgen die de weg baant naar meer verantwoordelijkheid. Maar ook op dit vlak gaan de kosten voor de baten uit. Eerst werken en investeren in jezelf, dan komen de resultaten vanzelf. Misschien zijn er momenten waarop je wilt opgeven omdat je denkt dat je het niet kunt. Blijf dan in jezelf geloven, want Saturnus daagt je niet voor niets uit. Daar zit meestal een groter plan achter. Uiteindelijk krijg je, als je dat examen of die opdracht goed afrondt, precies wat je wilt en misschien zelfs meer. Vaak zit er in een Saturnale periode ook een beetje karma verstopt. Dat betekent dat je de kans krijgt om definitief af te rekenen met fouten die je in het verleden hebt gemaakt. En ja, dat is goed nieuws.

Soul

Neptunus in Vissen bekommert zich om jouw spirituele welzijn. Dat doet hij op een zachte, liefdevolle en betrokken manier. Misschien is je niet altijd duidelijk dat je spiritueel aan de hand wordt genomen, misschien twijfel je soms aan de zin van alles en het bestaan van een hogere macht. Maar dan ineens gebeurt er iets wat je wakker schudt, dat jou laat zien dat er een oerkracht is, dat je verbonden bent met alle leven op aarde. Dan besef je hoe mooi dat is. Probeer voor je ziel te zorgen door daar bewust bij stil te staan. Dat kan door een klein huisaltaar in te richten, door een avond in de week de apparaten uit te schakelen en de stilte op te zoeken. Dat kan ook door dankbaarheid te cultiveren (een dankbaarheidsdagboekje waarin je elke dag drie dingen opschrijft) en te mediteren. Probeer de manier te vinden die bij jou past.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je