Jaarhoroscoop 2023 Leeuw: dit staat je te wachten

Jaarhoroscoop 2023 Leeuw: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Leeuw: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Leeuw: dit staat je te wachten

Leeuw, je jaarhoroscoop voor 2023 is er! In onze grote jaarhoroscoop ontdek je waar je in 2023 blij van gaat worden, hoe je liever voor jezelf kunt zijn en welke aandacht je lichaam nodig heeft. Happinez huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren om je te vertellen wat 2023 je gaat brengen op het gebied van body, mind en soul. Je jaarhoroscoop kun je nu voor het eerst niet alleen lezen, maar ook luisteren.

Beluister hier jouw jaarhoroscoop 2023, Leeuw

Liever lezen? Lees je horoscoop hieronder:

Body

De ideale periode om aan je lichaam te werken is de lente. Je krijgt tot 17 mei de hulp van Jupiter. Nu is Jupiter een planeet die de hedonist in je aanwakkert, dus probeer dingen voor jezelf te doen en daarvan te genieten. Elke vorm van afzien roept in jou waarschijnlijk veel weerstand op. Wellness of een massage is waarschijnlijk het soort selfcare waar je happy van wordt. Jezelf afpeigeren in de sportschool valt minder goed. Ook wat voeding betreft zul je behoefte hebben aan rijke producten met veel smaak. Een vermageringsdieet waarbij je jezelf van alles ontzegt, is in zo’n periode geen succes. Het is de kunst om met de stroom mee te gaan. Dus als je een manier vindt om gezonde keuzes te verwerken in tongstrelende gerechten, dan is dat bingo. Misschien ontdek je wel een nieuw boek of een nieuwe methode die als inspiratie kan dienen.

Lees meer: Leeuw, hier vind je jouw nieuwste maandhoroscoop

Mind

Chiron in Ram assisteert je bij het helen van mentale problemen. Denk aan de alledaagse obstakels die je tegenkomt als je met anderen probeert te communiceren. Of denk aan concentratieproblemen of negatieve gedachten. Chiron is een van de beste heelmeesters onder de planeten, maar hij wil wel dat je tot op de bodem uitzoekt waar het probleem vandaan komt. Soms moet je dan helemaal terug naar je kindertijd. Soms stuurt hij iemand op je pad die alle pijnplekken lijkt aan te raken. De beste vorm van selfcare is blijven proberen te luisteren naar wat die persoon je probeert te vertellen. Of het gesprek aan te gaan met je ouders of andere mensen die dicht bij je staan. Probeer te achterhalen wanneer dit probleem is begonnen en waarom het is ontstaan. En besef dat je niet verantwoordelijk bent voor het ontstaan ervan, maar wel voor het herstel.

Soul

Je kunt in 2023 merken dat je behoefte hebt aan een gids, een goeroe, een inspirator. Dat is Jupiter in Ram die uit de verte roept dat er een hogere waarheid is. Jij wilt die waarheid achterhalen, maar soms heb je het gevoel in het duister te tasten. En dan zou je je kunnen vastklampen aan het eerste, het beste, overtuigende verhaal. Op 17 mei gaat Jupiter door naar het teken Stier en dan ontdek je misschien dat zo’n goeroe gebakken lucht heeft verkocht. Dat je uiteindelijk moet zien uit te komen bij je eigen waarheid, die voortkomt uit het hogere weten dat we allemaal in ons hebben. Aan de ene kant kun je dan opeens weer nuchter met beide benen op de aarde staan. Aan de andere kant is dat zoekende gevoel weg, omdat je de zekerheid in jezelf vindt. Gebruik je creativiteit (door te fotograferen of schrijven bijvoorbeeld) als uitlaatklep.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je