Jaarhoroscoop 2023 Stier: dit staat je te wachten

Jaarhoroscoop 2023 Stier: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Stier: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Stier: dit staat je te wachten

Stier, je jaarhoroscoop voor 2023 is er! In onze grote jaarhoroscoop ontdek je waar je in 2023 blij van gaat worden, hoe je liever voor jezelf kunt zijn en welke aandacht je lichaam nodig heeft. Happinez huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren om je te vertellen wat 2023 je gaat brengen op het gebied van body, mind en soul. Je jaarhoroscoop kun je nu voor het eerst niet alleen lezen, maar ook luisteren.

Beluister hier jouw jaarhoroscoop 2023, Stier

Liever lezen? Lees je horoscoop hieronder:

Body

Met Uranus alwéér een jaar in het teken Stier, kun je merken dat je lijf toe is aan meer rust. Je lichaam werkt als een soort bliksemafleider voor de spanningen in de wereld om je heen. En hoewel jij een rots in de branding lijkt, uiterlijk onbewogen, doet dit meer met je dan je vaak wilt toegeven. En dat uit zich vooral door lichamelijke klachten. Van onverklaarbare rugpijn tot darmklachten en jeuk. Als de dokter de oorzaak niet kan vinden, is het tijd om de hoeveelheid stress in je leven terug te brengen. Dat kan goed door een rustgevend bad met bijvoorbeeld lavendelolie. Dat is de beste vorm van selfcare die jij jezelf kunt geven. Nu houdt Uranus ook nogal van actieve vormen van ontspanning, en dat mag natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan tai chi of poweryoga. Die manieren van ontspannen hebben een soort dynamiek en brengen iets nieuws in je leven.

Lees meer: Stier, hier vind je jouw nieuwste maandhoroscoop

Mind

Mentaal kun je merken dat er rond 17 mei een omslag plaatsvindt. Vanaf die datum komt Jupiter Stier binnen en dat versterkt je positieve energie. Je geloof en vertrouwen nemen toe en dat is gunstig voor alle plannen en dromen die je hebt. Je durft door te pakken, stappen te zetten. Beslissingen die je in zo’n Jupiter-jaar neemt pakken gunstig uit. Ook kun je merken dat je de behoefte hebt om iets nieuws te leren, jezelf te voeden met kennis. De aanschaf van boeiende en inspirerende boeken (en de tijd inplannen om die te lezen) is dan ook een van de beste vormen van selfcare. Misschien zou je bij het lezen het gevoel kunnen krijgen: dit weet ik allemaal al, dit heb ik al eerder gelezen. Dat heeft te maken met een wijsheid die diep in jou verborgen zit en die van zich laat horen, nu Jupiter de hoofdrol speelt.

Soul

Tot 19 maart en vanaf 11 juni (zet die data maar vast in je agenda) komt Pluto je nog wat spirituele lessen geven. Ja, er zijn nog steeds dingen die je los zou kunnen laten, waarin je minder obsessief, vasthoudend of angstig zou kunnen zijn. Dingen die je absoluut niet gelukkig maken, maar waaraan je op een of andere manier vasthoudt. Probeer bij wijze van selfcare te ontdekken welke dingen dat zijn, probeer het leven te omarmen zoals het komt, mee te gaan met de stroom, en de controle over te laten aan de hogere macht van jouw voorkeur. Binnenkort gaat Pluto naar het teken Waterman, daar is hij tussen 20 maart en 10 juni al tijdelijk te vinden. Dan zal hij zich op een andere manier en op een ander gebied van je leven manifesteren. Zie de huidige periode als een spirituele voorbereiding op de nieuwe lessen die hij dan voor je heeft.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je