Jaarhoroscoop 2023 Tweelingen: dit staat je te wachten

Jaarhoroscoop 2023 Tweelingen: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Tweelingen: dit staat je te wachten Jaarhoroscoop 2023 Tweelingen: dit staat je te wachten

Tweelingen, je jaarhoroscoop voor 2023 is er! In onze grote jaarhoroscoop ontdek je waar je in 2023 blij van gaat worden, hoe je liever voor jezelf kunt zijn en welke aandacht je lichaam nodig heeft. Happinez huisastroloog Johanna Blok wierp een blik op de sterren om je te vertellen wat 2023 je gaat brengen op het gebied van body, mind en soul. Je jaarhoroscoop kun je nu voor het eerst niet alleen lezen, maar ook luisteren.

Beluister hier jouw jaarhoroscoop 2023, Tweelingen

Liever lezen? Lees je horoscoop hieronder:

Body

In 2023 gaat Pluto in de periode van 20 maart tot 10 juni naar het teken Waterman. Dat zou weleens een opmerkelijke periode kunnen zijn, waarin je de meeste ontwikkeling doormaakt op het gebied van body, mind én soul. De rest van het jaar verloopt wat minder intens, terwijl sommige Tweelingen in de genoemde maanden zullen merken dat het leven op zijn kop wordt gezet. Je kunt ervaren dat je op lichamelijk vlak toe bent aan een soort catharsis. Dat is een proces waarbij je intense en onderdrukte spanningen en emoties gaat loslaten. Dat kan een enorme opluchting geven, maar de weg die erheen leidt is niet altijd easy peasy. Je kunt proberen om er omheen te zeilen in plaats van dwars door de storm te gaan. En dan kun je het jezelf te moeilijk maken. Jouw beste selfcare in 2023 is: ga voor catharsis, of dat nu via de Wim Hof-methode is, een ayahuasca-sessie of iets anders – ga het aan.

Lees meer: Tweelingen, hier vind je jouw nieuwste maandhoroscoop

Mind

Ook mentaal is de periode tussen 20 maart en 10 juni het meest interessant. Dat heeft alles te maken met een behoefte aan diepere kennis of het ophelderen van een geheim. Je zou je echt kunnen vastbijten, bijna obsessief. Maar kennis maakt niet altijd gelukkig. Er zijn soms dingen die je achteraf misschien liever niet had geweten. Probeer daarom bewust je mentale ontdekkingsreis te maken. Vraag je bij elke stap af wat het gaat opleveren om dieper te graven, meer te willen weten. Met andere woorden, wees zuinig op je mentale energie. Zoek afleiding in een boek dat niets met je zoektocht te maken heeft. En wees ook zuinig op het delen met anderen. Als mensen tegen je zeggen: ‘kunnen we het een keer ergens anders over hebben?’ dan ben je misschien iets te fanatiek. Zie dat niet als kritiek, maar als een behulpzaam signaal, dat aangeeft dat het tijd is om even rust te nemen.

Soul

Je begrijpt het al, ook op spiritueel gebied zijn de maanden 20 maart tot en met 10 juni de maanden waarin het ‘allemaal’ gebeurt. Uiteraard verschuilt zich, achter de mentale en lichamelijke processen die je ondergaat, het verlangen van je ziel om verder te komen, om door te breken en jouw leven een (andere) richting te geven. Alsof je ziel aan de noodrem heeft getrokken en je confronteert met je ware en diepste verlangens. Dat kan heel erg naakt voelen en ook een beetje eng. Tegelijk is er diep van binnen iets dat dit voor de volle honderd procent wil aangaan. Of dat nu is in de liefde of in werk of op een andere manier. Het is onvermijdelijk. Maar er komen ook euforische momenten, omdat je steeds meer voelt: dit is waar ik voor leef. Jouw selfcare bestaat uit het volledig omarmen van wat er op je pad komt, helemaal te vertrouwen op dat hogere deel van jezelf dat gehoord wil worden.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je
Wanneer is het volle maan in 2023? Dit overzicht vertelt het je