Steenbok, vergeet in 2019 niet om te ontspannen

Steenbok, vergeet in 2019 niet om te ontspannen Steenbok, vergeet in 2019 niet om te ontspannen Steenbok, vergeet in 2019 niet om te ontspannen

Steenbok, let in 2019 goed op jezelf. Neem tijd voor ontspanning, laat je emoties toe en breng tijd door met je partner.

Saturnus

Je hebt van nature een speciale relatie met Saturnus, je oude wijze vriend en strenge leermeester. Dit jaar besteedt hij extra veel aandacht aan je. Daardoor voel je je sterk en heb je een enorm doorzettingsvermogen, maar op pad met Saturnus is nooit makkelijk. Je moet op meerdere vlakken bewijzen wat je waard bent en dat kost veel tijd en energie. Je kunt een beetje gestrest raken van alles wat je van jezelf ‘moet’. Als de jongleur die twintig bordjes in de lucht moet zien te houden. Daarom doe je er goed aan om voor voldoende ontspanning te zorgen. Niet doorzetten tot je erbij neervalt, maar zo af en toe lekker op de bank gaan liggen, of in het bos gaan wandelen, even helemaal niets.

Ontlading

Ook belangrijk is: aandacht voor je emotionele welzijn. Laat je gevoelens er gewoon zijn. Probeer ze niet om te vormen of weg te drukken. Ze zijn wat ze zijn, niet goed, niet slecht. Zie ze als de noodzakelijke ontluchting van jouw systeem dat onder hoge druk staat.

Ploeteren

In de liefde ben je soms wat onbereikbaar voor je partner. Hij wil zo graag contact maar jij kunt het lastig vinden ruimte voor hem te maken. Je hebt al zoveel aan je hoofd… Waarschijnlijk kun je wel op zijn begrip rekenen, maar neem hem niet teveel voor lief. Ook hij is geen heilige. Je wilt in 2020 wél samen met hem genieten van de oogst van al dat ploeteren.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Ben je single, dan stel je de zoektocht naar de ware beter een jaartje uit. Het is lastig om aan een nieuwe liefde uit te leggen dat je pas over twee weken tijd hebt voor een date. Bovendien is de man of vrouw die daar genoegen mee neemt niet het soort man waar jij verder mee wilt. Dus bewaar je energie voor een beter moment.

Meer lezen, Steenbok?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman, in 2019 ligt jouw focus op innerlijke rust
Waterman, in 2019 ligt jouw focus op innerlijke rust