Je lotsbestemming trekt aan je in 2020, Kreeft

Je lotsbestemming trekt aan je in 2020, Kreeft Je lotsbestemming trekt aan je in 2020, Kreeft Je lotsbestemming trekt aan je in 2020, Kreeft

Kreeft, in 2020 bewaak je nóg beter je personal space en beleef je misschien zelfs een moment van verlichting.

Je lotsbestemming vraagt je aandacht

De Noordelijke Maansknoop staat in Kreeft tijdens de jaarwisseling. Dat betekent dat het voor jou, meer dan voor anderen een bepalend jaar gaat worden. Je lotsbestemming trekt aan je. Het valt niet langer te ontkennen, er zijn bepaalde zaken, mensen en dingen die bij jouw leven horen. Andere zitten je eigenlijk alleen maar in de weg. Zelfs als je aan ze vasthoudt tegen beter weten in. Tijd om de knoop door te hakken.

Open voor spirituele ervaringen

De Maan die voor jou ook zeer belangrijk is, staat op dat moment exact conjunct Neptunus in Vissen. Dat betekent dat je een jaar tegemoet gaat waarin je uitermate sensitief bent en helemaal openstaat voor spirituele ervaringen. Misschien beleef je zelfs een moment van verlichting. Maar in elk geval is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen te veel lawaai, mensen, feestjes en alcohol. Daar ben je in 2020 niet tegenop gewassen.

De natuur en stilte opzoeken, voelt als thuiskomen

Jij floreert als je de stilte en de natuur opzoekt. Daar maak je contact met je diepste gevoelens, wat ook gaat over thuiskomen bij jezelf, anderen niet nodig hebben om je gelukkig te voelen. Wat niet betekent dat je nu maar kluizenaar moet worden. Het betekent wel dat je je persoonlijke ruimte goed moet bewaken tegen ‘space invaders’.

Meer lezen over je sterrenbeeld, Kreeft?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit jaar krijg jij meer cadeau dan zonlicht alleen, Leeuw
Dit jaar krijg jij meer cadeau dan zonlicht alleen, Leeuw