Dit jaar krijg jij meer cadeau dan zonlicht alleen, Leeuw

Dit jaar krijg jij meer cadeau dan zonlicht alleen, Leeuw Dit jaar krijg jij meer cadeau dan zonlicht alleen, Leeuw Dit jaar krijg jij meer cadeau dan zonlicht alleen, Leeuw

Sta je te popelen om 2020 van start te laten gaan, Leeuw? Snappen we. De kosmos stuurt je namelijk richting een prachtig jaar, waarin je onder meer de kracht van happy thoughts ontdekt. 

Jaarwisseling versus het jaar 2020

De Zon staat – zoals tijdens elke jaarwisseling – in Steenbok. Daarom kun jij op het moment dat iedereen aan het feesten is, soms wat afstand voelen, het gevoel dat je geen contact kunt krijgen met anderen of niet echt kunt genieten van het vuurwerk en de oliebollen. Maar dat is absoluut geen voorbode voor het prachtige jaar dat je tegemoet gaat. 

Voel je geliefd en gesteund door de kosmos

De Zon staat dit jaar op 1 januari namelijk conjunct met de geluksplaneet Jupiter. Dat betekent dat jij in 2020 op allerlei manieren geholpen gaat worden door de kosmos. Jupiter is de planeet van hoop, geloof en liefde, van hogere studie en verre reizen, van letterlijke en figuurlijke rijkdom. Dus kies maar!

Waar droom jij van?

Wat heb je op dit moment het hardst nodig in je leven? Waar droom je echt van? Wil je al jarenlang die verre reis maken? Je hoeft je er alleen maar op de focussen en het lukt. Simpelweg door ‘happy thoughts’ trek je aan wat je graag wilt hebben, of dat nu liefde, geluk of succes is. Voor niets gaat de zon op, zegt men. Maar in dit fijne jaar krijg jij veel meer cadeau dan zonlicht alleen. Gewoon vertrouwen in al het goede dat er is en het komt. Echt! 

Meer lezen over je sterrenbeeld, Leeuw?

Volgend artikel
Maagd? Je voelt je in 2020 vol vertrouwen en positief, maar…
Maagd? Je voelt je in 2020 vol vertrouwen en positief, maar…