Lieve Ram, in februari vind je rijkdom

Lieve Ram, in februari vind je rijkdom Lieve Ram, in februari vind je rijkdom Lieve Ram, in februari vind je rijkdom

Met Uranus in jouw zone van geld en materie, is februari de maand om te ontdekken dat je een originele kijk hebt op financiële zaken.

Creatief boekhouden

Misschien ben je iemand die geld en spullen écht niet belangrijk vindt en op een koude winterdag zijn jas doneert aan een zwerver op straat. Misschien vind je geld een leuk spelletje en vergaar je ondertussen een enorm kapitaal door te speculeren met huizen of in casino’s. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit op welke manier je met geld omgaat, als het maar jouw manier is. Geen regeltjes, kasboeken of saaie administraties, maar met pure levenskunst.

Rijk aan liefde

Je kunt wat je bankrekening betreft arm worden of rijk, maar in jouw grote hart is nooit gebrek aan warmte en liefde. En dus behoor je emotioneel tot de rijkste 10 procent op deze aarde. Verder zal jouw schatkist altijd gevuld zijn met goede ideeën en originele plannen. Mensen kloppen vaak bij je aan omdat ze in een soort creatieve crisis zitten. Met je sprankelende geest kun je ze verder helpen en op nieuwe ideeën brengen. Wees niet bang dat anderen er rijk van worden. Zie het weggeven van een goed idee als een gulle gift aan het geheel en de stroom raakt nooit uitgeput.

Meer lezen, Ram?

Volgend artikel
Stier, in februari kom jij in beweging
Stier, in februari kom jij in beweging