Stier, in februari kom jij in beweging

Stier, in februari kom jij in beweging Stier, in februari kom jij in beweging Stier, in februari kom jij in beweging

Misschien zie je jezelf niet als een sportief of fysiek type, want als je een echte Stier bent is je favoriete activiteit misschien wel couchsurfen. Maar februari brengt jou op vreemde en originele ideeën.

Beweeg je blij

Heilgymnastiek, pilates, yoga, tangodansen of suppen, ineens kun je tot de conclusie komen dat dit de manier is om je te onderscheiden van de massa, jezelf uniek te voelen en vooral: weer enorm veel plezier te beleven aan beweging. Vooral beweging waarbij een zekere sierlijkheid en een vorm van balanceren belangrijk is, zoals dans. Belangrijk is dat je gelijkgestemden opzoekt. Met zijn allen proberen je fysieke talent te ontwikkelen is nog leuker en stimuleert je om tot het uiterste te gaan.

Teamwork

Denk maar aan ballet. Het zijn de bijzonder getalenteerde dansers die het ver schoppen in het Zwanenmeer, maar ze doen het niet in hun eentje. De rijen moeten gesloten worden en een balletvoorstelling is op zijn mooist als de ballerina’s hun bewegingen eindeloos repeteren tot ze die synchroon kunnen uitvoeren. Laat je niet weerhouden door gedachtes als ik ben te oud, of ik ben niet fit genoeg. Er is altijd een vorm te vinden waarin jij je sierlijke lichaamsvormen kunt trainen en kunt genieten van het gevoel van vrijheid dat dit oplevert.

Meer lezen, Stier?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Tweelingen, bereid je voor op een spiritueel ontwaken
Tweelingen, bereid je voor op een spiritueel ontwaken