Terug naar overzicht

Tweelingen, bereid je voor op een spiritueel ontwaken

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Tweelingen, bereid je voor op een spiritueel ontwaken

Anderen dichten jou misschien niet zo snel spirituele kwaliteiten toe. Ze schatten je misschien eerder in als rationeel, omdat je soms een erg nuchtere blik op de zaken hebt. Maar in februari kun je ontdekken dat je juist in spiritualiteit als een enorme ziener en vernieuwer kunt optreden.

Spirituele rockstar

Je ontdekt een nieuwe stroming of filosofie en je raakt zo enthousiast dat je dat vlammetje met je natuurlijke communicatietalenten kunt overbrengen op anderen. En dat doe je natuurlijk op een manier die origineel en verrassend is. Je zou er zelfs de aandacht mee kunnen trekken in een wat grotere kring, waardoor je – tijdelijk – een soort spirituele ‘rockstar’ wordt. The Spirit Of Holland.

Een verre reis

Je bent er zelf bij en je kunt hier zover in gaan als je prettig vindt. Maar als jij alle registers opentrekt, brengt februari jou bijzondere mogelijkheden om jezelf op spiritueel gebied te profileren en tegelijkertijd anderen te inspireren tot prachtige inzichten.Raakt dit geen enkele snaar, dan is er ook nog de mogelijkheid om een verre reis te maken, waarbij je jezelf en je omgeving verrast. Een vulkaan beklimmen, walvissen spotten? Terwijl je niet op jacht bent naar een spirituele ervaring, kan die je zomaar ineens overvallen.

Meer lezen, Tweelingen?

Door anderen gelezen