Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor maart

In maart gaat de planeet Juno door het teken Waterman. Van nature ben jij ‘goed’ met de flirterige en vrije energie van Juno in Waterman.

Het laat je stralen en benadrukt je speelse kant in het contact met leden van het andere geslacht. Dat betekent dat maart voor jou een heerlijke maand wordt, waarin jouw persoonlijkheid schittert. Anderen voelen zich aangetrokken tot de glittertjes in je ogen. Daar kan iemand bijzijn die meent dat jij voor hem of haar de ware bent. Is dat een illusie? Gebruikt diegene jou als een projectiescherm voor al zijn of haar persoonlijke dromen? Er is maar een manier om erachter te komen en dat is door erop in te gaan. Misschien ontdek je wel dat die ander het ook helemaal is voor jou. Misschien ontdek je juist dat het leuk was zolang het een spel bleef.

Saturnus brengt vroeg of laat helderheid en grenzen. Die grenzen kunnen ook gaan over het afbakenen van de relatie. Met andere woorden, je zou tegen elkaar kunnen zeggen dat je exclusief bij elkaar hoort, dat je voor elkaar hebt gekozen. Hoewel je dat altijd een beetje spannend vindt – Tweelingen houdt van vrijheid – zou je juist deze maand kunnen voelen dat dit precies is wat je wilt.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart
Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart