Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor maart

In maart gaat de planeet Juno door het teken Waterman. Juno legt bij jou – nog meer dan bij anderen – de nadruk op seksualiteit die zich afspeelt in een verborgen gedeelte van je ziel of je leven.

Geheime verlangens, verboden wensen, vijftig tinten grijs, je raakt helemaal in de ban van de boodschap van Juno. Die gaat niet alleen over smachten en zuchten, maar ook over bevrijding. De ervaring dat het bedrijven van de liefde je vrij kan maken, als jij dat jezelf toestaat. Dat is voor Kreeft een behoorlijke uitdaging.

Want altijd is er die innerlijke stem die vindt dat intimiteit hand in hand hoort te gaan met de veiligheid en geborgenheid van een vaste relatie. Liefst bezegeld met een gouden ring. Maagd heeft de naam, wat lang niet altijd terecht is. Veel vaker is het Kreeft die gehecht is aan traditionele waarden en normen. Maar wat doe je als er iemand verschijnt die jou op dat vlak uitdaagt en zich niet laat vangen met tranen, smeekbedes of romantiek? Geef je toe of niet? Maart zal het leren, vooral als Juno gaandeweg contact maakt met Saturnus. Dan kun jij jezelf herpakken. Dan keert de zelfbeheersing terug en weet je wat je te doen staat. Ook al is dat een pijnlijk besluit.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart
Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart