Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor maart

In maart gaat de planeet Juno door het teken Waterman. Als er iemand is die beide gezichten van Juno te zien kan krijgen, dan is het Leeuw.

Met Juno in Waterman is het bijna vanzelfsprekend om de grote liefde en de grote passie in een persoon verenigd te zien. En ja, dat kan zelfs gebeuren in het leven van de single Leeuw of Leeuwin. Dat brengt je in contact met grootste gevoelens, gevoelens waarvan je misschien niet eens meer besefte dat ze in je tot leven gekust konden worden. Hoe heerlijk is dat?

Toch zal je soms door de invloed van Waterman merken dat het lastig is om tot een duidelijk commitment te komen. Of dat nu aan jou ligt of aan de ander, het kan een beetje knipperlichten tussen jullie twee als het lastig is om precies te bepalen hoeveel ’dichtbij’ en hoeveel ‘afstand’ jullie prettig vinden. Laat je daar niet te veel door afleiden, smijt niet met termen als bindingsangst. Op het moment dat je iets een naam geeft, lijkt het soms net alsof het zich dieper vastgrijpt in je leven. Waar je naar kijkt, daar ga je naartoe. Houd het luchtig, volg je instinct en ga voor de liefde.  


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd, dit is je maandhoroscoop voor maart
Maagd, dit is je maandhoroscoop voor maart