Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor februari

Het illustere duo van Uranus en Jupiter dat fijne verrassingen uitdeelt zou jou kunnen verblijden met een nieuwe spirituele vriendschap.

Iemand die niet meteen in je sociale kring past qua uiterlijk of lifestyle. Dat neemt niet weg dat deze vriendschap op spiritueel level een groot geschenk voor je is. Een geschenk dat jou helpt om tot een betere versie van jezelf te komen. Deze vriend of vriendin kan jou helpen om je sociale kring uit te breiden, iets waar je waarschijnlijk zonder dat je het besefte, een grote behoefte aan kunt hebben. Sowieso luidt deze vriendschap een periode in van groei in en door het contact met anderen. Misschien koester je een droom om in je werk een socialer gezicht te laten zien. Dan kun je daar deze maand op een onverwachte manier de gelegenheid voor krijgen.

Uniek aanbod

Misschien dat je onverwacht de kans krijgt om van werk te veranderen, waarbij je er flink op vooruit gaat. Misschien ben je wat overdonderd door deze mogelijkheid, maar eigenlijk kun je geen ‘nee’ zeggen. Zo’n uniek aanbod zal niet veel vaker voorbij komen. Vertrouw erop dat je er eigenlijk alleen maar op vooruit zult gaan.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari
Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari