Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari Maagd, dit is je maandhoroscoop voor februari

Uranus en Jupiter dagen je uit op reis te gaan en daarbij een ander pad te volgen dan je normaal doet.

Zit je altijd in hotels? Ga kamperen. Ben je een strandmens? Trek de bergen in. Want op een plek waar jij normaal niet te vinden zou zijn, zou je weleens iemand tegen kunnen komen die de liefde van je leven is. Nee, natuurlijk wordt niet elke Maagd verliefd. Als je al gelukkig bent met je partner, heeft hij of zij misschien wel een grote verrassing voor je. Of je geeft op een nieuwe manier inhoud aan je relatie, omdat je op een verre plek geïnspireerd raakt. Of je partner helpt je om je blik op de wereld te verruimen door je mee te nemen naar een plek die je nog niet kende. Die plek krijgt dan een bijzondere betekenis voor jullie samen.

Een gevoel van rijkdom

Nu gaat natuurlijk ook niet elke Maagd op reis. Maar ook als je thuisblijft, kan je partner jou ‘meenemen’. In een nieuwe wereld die om de hoek blijkt te liggen bijvoorbeeld, denk aan een museum of een exotische markt. Maar linksom of rechtsom wacht jou een heerlijke ervaring en een gevoel van rijkdom in de liefde.


Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
De bijzondere planeetstanden van februari 2022
De bijzondere planeetstanden van februari 2022