Tweelingen? December verandert je kijk op het leven

Tweelingen? December verandert je kijk op het leven Tweelingen? December verandert je kijk op het leven Tweelingen? December verandert je kijk op het leven

Het cadeau dat jij deze maand mag uitpakken is een cadeau vol wijsheid.

Dat kan letterlijk het geval zijn, omdat iemand je een prachtig boek vol inzichten stuurt dat zo goed aansluit bij je ontwikkelingen van dit moment dat het je diep raakt. Maar de wijsheid kan ook op een niet-materiële manier tot je komen: vanuit jezelf, óf door een gesprek met iemand die je een nieuwe kijk op het leven biedt. Het zal hoe dan ook helpen om dingen in een breder perspectief te zien, je geest te openen, je wereld groter te maken.

Het komt goed, Tweelingen

Het besef van de grootsheid van de wereld, de lengte van tijd – waarop één of twee jaren slechts een kort moment zijn, het vermogen van onszelf om tot nieuwe inzichten te komen en altijd weer te groeien: dat zijn dingen die jou helpen om gebeurtenissen in perspectief te zien. Het geeft je vertrouwen en hoop, dat het uiteindelijk toch echt allemaal – linksom of rechtsom – goedkomt.

Beeld Tweelingen: fotografie door Dana van Leeuwen, styling door Marita Janssen

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft: december heeft een (weder)geboorte voor jou in petto
Kreeft: december heeft een (weder)geboorte voor jou in petto