Decemberhoroscoop 2021: welk kosmisch cadeau komt jouw kant op?

De feestmaand december, waarin we uitgebreid genieten van overheerlijke gerechten en samenzijn, past bij het royale teken Boogschutter; het teken van de decembermaand. Het past ook bij de vrijgevige geluksplaneet Jupiter, die momenteel in het teken Waterman staat. Welk kosmisch cadeau mag jij deze maand in ontvangst nemen?

Deel met vrienden:

Ram

Jupiter in Waterman brengt jou deze decembermaand het cadeau van vriendschap en verbroedering. Je bent nu meer dan anders dankbaar voor de liefde van de mensen die er altijd voor je zijn, die je steunen door dik en dun. De verbondenheid die je met hen voelt is groot en dat mag, nee, dat moét gevierd worden! Je leest er alles over in jouw decemberhoroscoop.

Stier

Voor jou heeft Jupiter een cadeau dat niet in geld uit te drukken is, maar wat voor jou wel ontzettend waardevol is. Het gaat om erkenning en bewondering. Benieuwd hoe dit voor jou uitpakt? Lees dan jouw horoscoop voor december.

Tweelingen

Het cadeau dat jij deze maand mag uitpakken is een cadeau vol wijsheid. Dat kan letterlijk het geval zijn, omdat iemand je een prachtig boek vol inzichten stuurt dat zo goed aansluit bij je ontwikkelingen van dit moment dat het je diep raakt. Maar de wijsheid kan ook op een niet-materiële manier tot je komen. Leer er alles over in de decemberhoroscoop van Tweelingen.

Kreeft

Met Jupiter in Waterman heeft de kosmos voor jou een (weder)geboorte in petto. Dat kan om een moment gaan waarbij je iets heftigs meemaakt… Maar het kan ook anders uitpakken. Ontdek het in je decemberhoroscoop.

Leeuw

Jouw cadeau is een hartenwens die in vervulling gaat: Liefde met een hoofdletter! Dat zou kunnen beginnen bij een inzicht dat jou helpt om liever voor jezelf te zijn, maar er hoort ook de aandacht en toewijding van je geliefde bij. Lees hoe je van december de maand der liefde maakt in jouw horoscoop.

Maagd

Jupiter heeft voor jou een cadeau dat leeft! Iets waarvoor je moet zorgen. Dat maakt allerlei mooie gevoelens in je los en het brengt je dichter bij je eigen kwetsbaarheid. Je leest er meer over in jouw Maagd-horoscoop van december.

Weegschaal

De zak met cadeaus is voor jou gevuld met sport en (of) spel. Het kan ook zijn dat je geliefde je verrast met een cadeau in de erotische sfeer. Benieuwd wat Jupiter voor jou in petto heeft? Je leest het in jouw decemberhoroscoop.

Schorpioen

Jupiter deelt grote en kleine cadeaus uit. Voor jou heeft hij een cadeau dat je gevoel van thuis versterkt. Dat kan alles zijn, maar het begint bij je eigen stemming. Benieuwd welk cadeau jij mag omarmen? Ontdek meer in je decemberhoroscoop.

Boogschutter

Het cadeau van Jupiter in Waterman zou een geschreven woord kunnen zijn. Het is een cadeau van grote waarde, groter dan uit te drukken is met geld. Benieuwd wat je te wachten staat? Lees dan verder in je Boogschutter-horoscoop.

Steenbok

Alles van waarde is weerloos. Daar zou Jupiter in december aan toe willen voegen: alles van waarde is tijdloos. Hij heeft voor Steenbok een geschenk dat tijdloos of heel kwetsbaar is. Iets waarvan misschien alleen jij de waarde beseft. Lees er meer over in je decemberhoroscoop.

Waterman

Als Jupiter door je eigen teken gaat, zoals nu, lijkt het hele leven wel een cadeau. Je beseft bijna elke dag dat er genoeg is waar je dankbaar voor bent en hoe meer je dat beseft, hoe meer het leven je lijkt te overladen met geschenken. Verder heeft deze geluksplaneet nog een bonus voor je. Ontdek het in je horoscoop voor december.

Vissen

Voor tastbare cadeautjes moet je niet bij Jupiter zijn, want in Waterman wil hij jou liever verrassen met kosmische, ongrijpbare of spirituele geschenken. Dat klinkt misschien wat vaag, maar als de maand december voorbij is zul je ongetwijfeld begrijpen wat dat geschenk is geweest. Lees verder in de Vissen-horoscoop van december.

Nieuw: online training Astrologie en je geboortehoroscoop

Als je dieper de astrologie in wil duiken, is onze nieuwe online training Astrologie en je geboortehoroscoop een mooi startpunt. Je leert hoe je je eigen geboortehoroscoop kunt lezen en analyseren en wordt bekend met belangrijke begrippen als huizen, aspecten, tekens en planeten. Dit kan je veel vertellen over wie jij bent, wat je drijfveren zijn, waarom je bepaalde keuzes maakt.

✓  8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

✓  Verhelderende illustraties en animaties die astrologie toegankelijk maken

✓ Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

✓ Besloten Facebookgroep, inclusief live Q&A’s met Johanna Blok

✓ Op je eigen tempo te volgen op computer of telefoon

Meld je nu aan en krijg een Happinez notebook t.w.v. 14,95 cadeau.

December beeld: fotografie en styling door Pia Jane Bijkerk

Beeld Stier, Leeuw, Boogschutter en Waterman: fotografie door Jeroen van der Spek, styling door Cyn Ferdinandus

Beeld Ram: fotografie door Danique van Kesteren, styling door Maaike Koorman

Beeld Tweelingen: fotografie door Dana van Leeuwen, styling door Marita Janssen

Beeld Weegschaal: fotografie door Violaine Chapallaz, styling door Marita Janssen, visagie door Bianca Fabrie

Beeld Schorpioen: fotografie door Harold Pereira, styling door Mirjam van der Rijst