Weegschaal, december overlaadt jou met cadeaus

Weegschaal, december overlaadt jou met cadeaus Weegschaal, december overlaadt jou met cadeaus Weegschaal, december overlaadt jou met cadeaus

De zak met cadeaus is voor jou gevuld met sport en (of) spel. Een saunabon, abonnement op de sportschool of een nieuw (verslavend leuk) bordspel is misschien wel het beste dat jou op de valreep van 2021 kan overkomen.

Het brengt je de boodschap om de speelsheid in jezelf aan te boren, om te genieten van je lichaam en om vaker te lachen. Puur plezier dus, dat je kunt voelen in je hart en in alle vezels van je lichaam.

Een verstopte boodschap?

Het kan ook zijn dat je geliefde je verrast met een cadeau in de erotische sfeer. Mooie lingerie, speeltjes of een massage. Dat is misschien een verstopte boodschap: zou hij of zij soms graag zien dat je vol overgave toegeeft aan je verlangens? Jij alleen kunt die vraag beantwoorden, maar er is natuurlijk niets op tegen om samen op verkenning te gaan, op reis door een landschap van satijn, leer en fluweel. Misschien dat het jouw fantasie prikkelt en dat je daardoor niet alleen in de slaapkamer meer geniet, maar dat je ook daarbuiten je creativiteit meer ruimte gaat geven.

Beeld: fotografie door Violaine Chapallaz, styling door Marita Janssen, visagie door Bianca Fabrie


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Volgend artikel
Schorpioen: december staat in het teken van thuis
Schorpioen: december staat in het teken van thuis