Schorpioen: december staat in het teken van thuis

Schorpioen: december staat in het teken van thuis Schorpioen: december staat in het teken van thuis Schorpioen: december staat in het teken van thuis

Jupiter deelt grote en kleine cadeaus uit. Voor jou heeft hij een cadeau dat je gevoel van thuis versterkt.

Dat kan alles zijn, van de droomwoning die je opeens kunt huren of kopen, tot een paar nieuwe kussentjes op de bank, waardoor je interieur een prettige sfeer krijgt. Het zit hem soms echt in de kleine dingen. Maar het begint natuurlijk bij je eigen stemming. Wist je dat verandering vaak begint met opruimen? Je huis voorzien van een make-over, betere feng shui of grote schoonmaak, kan een eerste stap zijn op weg naar een nieuwe woning.

Omarm ieder cadeau dat Jupiter voor je heeft

Alsof je de weg naar een nieuwe fase aan het voorbereiden bent. Denk dus niet: ik wil hier toch weg, waarom zou ik moeite steken in het verven van de muur. Juist dat kan een proces in gang zetten, waardoor je eerder klaar bent om je oude plek los te laten en je nieuwe plek te omarmen. Omarm daarom ieder cadeau dat Jupiter voor je heeft. Het enige wat je hoeft te doen is je stoepje schoon te vegen, zodat Jupiter kan aanbellen met zijn pakjes.

Beeld: fotografie door Harold Pereira, styling door Mirjam van der Rijst


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Volgend artikel
Boogschutter? Jouw verlangen wordt deze maand beantwoord
Boogschutter? Jouw verlangen wordt deze maand beantwoord