Boogschutter? Jouw verlangen wordt deze maand beantwoord

Boogschutter? Jouw verlangen wordt deze maand beantwoord Boogschutter? Jouw verlangen wordt deze maand beantwoord Boogschutter? Jouw verlangen wordt deze maand beantwoord

Jouw kosmische cadeau van Jupiter in Waterman zou een geschreven woord kunnen zijn. Denk aan een boek of aan een brief, aan woorden van vergeving of inspirerende woorden.

Het zou kunnen dat je dit cadeau krijgt van een (ziels)broer of -zus. Dat maakt het extra waardevol, want diegene laat zien dat hij of zij zich echt met jou verbonden voelt, en je echt ziet voor wie je bent. Dat maakt dit cadeau van grote waarde, groter dan uit te drukken is met geld.

Het brengt je in contact met een belangrijk stuk in jezelf: het verlangen om te voelen dat je deel uitmaakt van de wereld, de mensheid, je stad of je dorp, dat je er niet alleen voor staat.

Je steentje bijdragen

Misschien heb je je onbewust de laatste jaren neergelegd bij een gevoel van isolement of eenzaamheid. Maar dan blijkt ineens dat dit niet de enige realiteit is, maar dat je altijd terug kunt keren en weer vol in het leven kunt staan. Een mooie boodschap van iemand die om jou geeft kan je helpen de weg te vinden. De weg terug naar een leven waarin je volop in de samenleving staat en waarin je daadwerkelijk voelt dat je iets kunt bijdragen.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Beeld: fotografie door Jeroen van der Spek, styling door Cyn Ferdinandus


Benieuwd naar de andere sterrenbeelden?

Je vindt hier de volledige decemberhoroscoop.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok, jij ontvangt in december een bijzonder geschenk
Steenbok, jij ontvangt in december een bijzonder geschenk